Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την παρακάμερα από τη μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ με τη φιέστα του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.




Την τελευταία του πνοή άφησε 57χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο άτυχος φίλος της Ένωσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, Αγία Όλγα.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια ώρα ακόμα ένας φίλαθλος 70 ετών υπέστη έμφραγμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις