Ο Σύνδεσμος Προπονητών Αντισφαίρισης Κύπρου (Σ.Π.Α.Κ.), ανακοινώνει ότι την Κυριακή 12/03/23 στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση για το έτος 2022 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηροδότου στο Μενεού-Λάρνακα. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα μέλη που θα τακτοποιήσουν την συνδρομή τους για το έτος 2023. Γι’ αυτό τον λόγο ο ταμίας του Συνδέσμου θα είναι διαθέσιμος από τις 09:30 για όσοι επιθυμούν θα μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους και να συμμετέχουν κανονικά στην Γενική Συνέλευση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σημειώνεται ότι η φετινή Γενική Συνέλευση θα είναι εκλογική κι ως εκ τούτου όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους μέχρι και την Πέμπτη 09/03/2023 και ώρα 16:00 στην Γραμματέα του Συνδέσμου Νίκη Τελώνη (99883521) ή στον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Θεόδουλο Στούππενο (99408040).
Η Ημερήσια Διάταξη της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:
1. Ομιλία Πρόεδρου του Σ.Π.Α.Κ., Δημήτρη Ηροδότου, για τα πεπραγμένα για τα έτη 2020-2022.
2. Παρουσίαση Οικονομικών Καταστάσεων από τον Ταμία, Νεοκλή Ιακωβίδη.
3. Εκλογές – Καταρτισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.
4. Εισηγήσεις για προσέγγιση Νέων Μελών στον Σύνδεσμο.
5. Παρουσίαση Νέου Καταστατικού του Συνδέσμου.
6. Ενημέρωση Μελών Συνδέσμου για το θέμα των Ταυτοτήτων Προπονητών Αντισφαίρισης σε συνεργασία με ΟΑΚ & ΚΟΑ και καθιέρωση ετήσιας άδειας εξάσκησης του επαγγέλματος προπονητή αντισφαίρισης.
7. Εισηγήσεις για διοργάνωση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Προπονητών
8. Διάφορα.
Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της Συνέλευσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ο.Α.Κ. κ. Νώντας Μεταξάς.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μπογκνταν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 20:30
Ο Τέιλορ Φριτζ ξεπέρασε το εμπόδιο του Χατσάνοφ με 3-1 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» του Wimbledon.
07/07 @ 21:54
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!
06/07 @ 19:34
Η Ρωσίδα τενίστρια, Παβλιουτσένκοβα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για εύνοια της αντίπαλης της, Σόνεϊ Κάτραλ επειδή είναι Βρετανίδα...
05/07 @ 00:00
Ο Κάρολος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Ρούμπλεφ, κυνηγώντας σπουδαίο ρεκόρ στο Wimbledon.
03/07 @ 20:31
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν βλέπει την απαιτούμενη πρόοδο από τον Έλληνα πρωταθλητή.
03/07 @ 19:12
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
BEST OF THEMASPORTS