«Κάθε σερί έχει τέλος να πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι αλλιώς δεν έχουμε ελπίδα»

«Κάθε σερί έχει τέλος να πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι αλλιώς δεν έχουμε ελπίδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ

«Όταν αγωνίζεσαι με το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα δύσκολο. Έτρεχε μεγάλο σερί το ΑΠΟΕΛ. Σε κάθε σερί έρχεται το τέλος. Τους είπα αν δεν πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι, αν δεν σεβαστούμε τον αντίπαλο δεν έχουμε ελπίδα. Όμως αν αλλάξουμε την νοοτροπία μας όπως κάναμε σήμερα είχαμε ελπίδα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας μπορεί τεχνικά να μην ήταν εντελώς σωστή όμως παίξαμε σαν ομάδα».

«Αρχικά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο επιτελείο μου. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον στόχο της εξάδας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορούσε και ο ΑΠΟΕΛ να σκοράρει. Κερδίσαμε μια ομάδα που έτρεχε ένα μεγάλο αήττητο σερί. Το πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αμυνθήκαμε καλά. Νομίζω στο τέλος της μέρας πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο».

Για τη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων: «Έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα. Είναι θετικό όμως το ότι στα τελευταία ματς δεν δεχόμαστε γκολ. Προσπαθούμε για το καλύτερο στην προπόνηση ούτως ώστε να βελτιωθούμε και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου μετά την ταυτοποίηση του θύματος του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.