Νίκη με ανατροπή και κούπα στην Αδελαΐδα για Τζόκοβιτς!

Νίκη με ανατροπή και κούπα στην Αδελαΐδα για Τζόκοβιτς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το τουρνουά της Αδελαΐδας με νίκη επί του Σεμπάστιαν Κόρντα με ανατροπή.

Με κόπο και ιδρώτα ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το τουρνουά της Αδελαΐδας με νίκη επί του Σεμπάστιαν Κόρντα με ανατροπή.

Ο Σέρβος σπουδαίος τενίστας έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, 6-7 (8) και εκνευρίστηκε διώχνοντας την ομάδα του από το box, αλλά πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Αμερικανό αντίπαλό του στο δεύτερο σετ, 7-6 (3) και έφτασε στον τίτλο κερδίζοντας με 6-4 στο τρίτο σετ.

 



Ο Τζόκοβιτς έφτασε τους 92 τίτλους σε Open ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ράφα Ναδάλ, ενώ πρώτος με 109 είναι ο Τζίμι Κόνορς, ακολουθεί με 103 ο Ρότζερ Φέντερερ κα 94 έχει ο Ιβάν Λεντλ.

Πλέον στοχεύει στον δέκατο τίτλο του στο Αυστραλιανό Open (16-29 Ιανουαρίου) για να ισοφαρίσει με τον μεγάλο Ισπανό στους 22 τίτλους σε Grand Slam.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.