ΜΠΕΡΓΚ: «Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν βαθμό»

ΜΠΕΡΓΚ: «Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν βαθμό»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, έκανε ο προπονητής της Πάφος FC, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Είναι απογοητευτικό να έρχεται η ισοπαλία στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πετύχαμε δύο πανέμορφα γκολ. Ίσως ο Απόλλων να είχε περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι. Υπάρχει μία επαφή στο πέναλτι του Απόλλωνα, ωστόσο για μένα είναι λίγο αδύνατη. Όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ και είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν βαθμό».

«Είμαστε στο μέσο της χρονιάς, έχουμε πολλά παιχνίδια να αγωνιστούμε. Είναι δύσκολο να μαντέψεις που θα είναι η κάθε ομάδα στο τέλος της χρονιάς».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 15 τραγούδια που σημάδεψαν τα καλοκαίρια των Millennials (και από τις πρώτες νότες γυρνάς 20 χρόνια πίσω)

Τα 15 τραγούδια που σημάδεψαν τα καλοκαίρια των Millennials (και από τις πρώτες νότες γυρνάς 20 χρόνια πίσω)

Τα soundtrack των πιο ανέμελων καλοκαιριών μας, τότε που τα καλοκαιρινά hits τα μαθαίναμε από το ραδιόφωνο, το MTV και τα bars - όχι από το Spotify και το TikTok.