Cyprus League by Stoiximan: Υποψήφιοι MVP και καλύτερα τέρματα Οκτωβρίου
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και Stoiximan συνεχίζουν το θεσμό της ανάδειξης του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του μήνα καθώς και του καλύτερου τέρματος του μήνα.




Ακόμη ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Μοντέστ Εμπαμί άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (7/1), βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Ο Καμερουνέζος χαφ κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χώρα του το 2000 και έπαιξε για δύο από τους μεγαλύτερους γαλλικούς συλλόγους, την Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ 2003 και 2006 και τη Μαρσέιγ για τις τρεις ακόμα σεζόν. Ο Εμπαμί επίσης πανηγύρισε δύο Κύπελλα Γαλλίας με τους Παριζιάνους.
Στη συνέχεια, μετά από ένα πέρασμα στην Αλμερία η καριέρα του πήρε την κατιούσα, ενώ μέχρι σήμερα κατοικούσε στη Χάβρη της Βόρειας Γαλλίας.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις