Αδιανόητο σκηνικό στην Ουρουγουάη: Η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου και προκλήθηκε τρακάρισμα! (BINTEO)
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Μοντεβιδέο με την Παϊσαντού για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης.




Ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στον κόσμο, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ , διανύει όπως όλα δείχνουν την τελευταία του χρονιά στην Ντόρτμουντ και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Ο Κάρλο Αντσελότι, πάντως, δεν «μασάει» από αυτά τα σενάρια, βάζοντας με τον τρόπο του «στοπ» στα δημοσιεύματα που συνδέουν τον 19χρονο με τους μερένγκες.
«Υπάρχουν πολλοί νεαροί, όπως ο Έντσο Φερνάντες, πολλοί εξαιρετικοί μέσοι που βγαίνουν. Ο Μπέλινγκχαμ είναι ένας από αυτούς, αλλά προτιμώ τους δικούς μου, που είναι πολύ καλοί, πάνω απ' όλα οι νέοι, όπως ο Βαλβέρδε, ο Καμαβινγκα ή ο Τσουαμενί. Έχουμε ένα σωρό νεαρούς», είπε ο Ισπανός τεχνικός, τονίζοντας το περίσσιο ταλέντο που υπάρχει στα χαφ των Μαδριλένων.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις