«Ελεύθερος ο Μαρσέλο για να βρει άλλη ομάδα»

«Ελεύθερος ο Μαρσέλο για να βρει άλλη ομάδα»

Εκτός Ολυμπιακού παρουσιάζει τον Μαρσέλο δημοσίευμα από τη Βραζιλία. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «esmeraldino.com» αναφέρει ότι η διοίκηση των ερυθρολεύκων έχει ενημερώσει τον Βραζιλιάνο μπακ ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

«Ο Μαρσέλο αποφάσισε να επεκτείνει την καριέρα του στην Ευρώπη με συμβόλαιο ενός έτους στον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η συνεργασία να μην εκπληρωθεί μέχρι τέλους. Έχοντας παίξει ελάχιστα στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο», τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η απολογία Ηλιόπουλου - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η απολογία Ηλιόπουλου - Πότε βγαίνει η απόφαση

Στην πειθαρχική επιτροπή της Super League απολογήθηκε η ΑΕΚ και ο μεγαλομέτοχος της Μάριος Ηλιόπουλος για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Σήμερα η απόφαση