Εξελίξεις με Αντούνα: «Απών» από την προπόνηση, χάνει και την πρεμιέρα

Εξελίξεις με Αντούνα: «Απών» από την προπόνηση, χάνει και την πρεμιέρα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του μεγάλου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Ουριέλ Αντούνα.

Νέο επεισόδιο στη… σαπουνόπερα του Ουριέλ Αντούνα.

Παρότι χθες οι Μεξικανοί ανέφεραν ότι η υπόθεση του 25χρονου οδηγούταν προς… ναυάγιο, τα τελευταία δημοσιεύματα δείχνουν ότι στον Παναθηναϊκό «δουλεύουν» ακόμα την περίπτωση του. Μάλιστα, ο Μεξικανός διεθνής εξτρέμ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της Κρουζ Αζούλ, η οποία στο ιατρικό δελτίο ανέφερε ότι ο λόγος ήταν μια «υπερφόρτωση» που είχε ο Αντούνα.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αντούνα θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στον αγώνα απέναντι στην Τιχουάνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Μεξικό. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, δεν αποκλείεται ο λόγος της συγκεκριμένης εξέλιξης να είναι η μεταγραφική υπόθεση που έχει ακόμα «ανοιχτή» ο 25χρονος με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μεξικανός εξακολουθεί να θέλει σαν «τρελός» να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πηγή: www.to10.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS