Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας, Βάσος Χατζηβασιλείου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ξεκινούμε τη νέα χρονιά πιστεύοντας ότι θα κάνουμε μία νέα αρχή. Ευελπιστούμε πως οι ποδοσφαιριστές μας θα βγάλουν αποτελεσματικότητα στο γήπεδο».
«Ο νέος μας προπονητής χθες το βράδυ έφτασε στην Κύπρο. Σήμερα είχε μία πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Στον πάγκο θα καθίσει ο κ. Μούζουρος. Όποιοι και να επιλέχθηκαν σήμερα θα δείξουν πρόσωπο και χαρακτήρα».
Για την ενίσχυση: «Το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε 4 προσθήκες στην ομάδα. Εδώ και 20 ημέρες προπονιούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Την τελική απόφαση θα την έχει ο προπονητής. Αν είναι στις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, τότε θα αποκτηθούν. Σήμερα, θα βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα και αύριο θα ξεκινήσει δουλειά».
Ανάρτηση από την Ανόρθωση για την κυρία Σταυρού Σοφοκλέους, πιστή οπαδός της Αμμοχωστιανής ομάδας, η οποία έκλεισε τα 100 της χρόνια και ζήτησε αντί δώρων στα γενέθλια της, να γίνουν εισφορές για την Ανόρθωση!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
06/03 @ 11:15
Ανακοίνωση από την Δόξα Κατωκοπιάς για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
15/01 @ 15:42
Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz.
15/01 @ 16:43
Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablene Ball Boyz.
30/11 @ 12:15
Με γραπτή επιστολή ο Κώστας Χριστοδούλου "Καραβίδας" ενημερώνει για την αποχώρηση του από την Δόξα
01/10 @ 12:13
Τα αποτελέσματα μετά τις διακοπές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS