Ο Κύπριος προπονητής, Κώστας Σακκάς, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για το ματς του Απόλλωνα με τη Νέα Σαλαμίνα και αν ήταν καλύτερη η ομάδα της Λεμεσού: «Θεωρώ πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση με τον Μακρίδη στον πάγκο, παρόλο που είχε την περισσότερη κατοχή, αυτό που υστέρησε ήταν να μετουσιώσει την κατοχή με γκολ, δηλαδή να κάνει τις ευκαιρίες του γκολ. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται στατιστικά και με αυτά τα στατιστικά είναι πολύ δύσκολο να πετύχει τους στόχους του ο Απόλλωνα. Πρέπει να βελτιώσει αυτό το δεδομένο για να βρεθεί στις πρώτες τρεις θέσεις. Εγώ θεωρώ ότι κάνεις ένα μεγάλο μέρος της επιθετικής σου λειτουργίας, αλλά σου λείπει η ουσία. Ο Απόλλωνας δεν τελειώνει τις φάσεις και μπορεί να έκανε 4-5 σουτ, αλλά τα θεωρώ λίγα, τουλάχιστον για τις απαιτήσεις του Απόλλωνα. Έκανε ευκαιρίες, έχτισε παιχνίδι από πίσω, ο Σαχάρ και ο Κολ έδωσαν μεγάλη δυναμική στην ομάδα χτες. Έκανε ευκαιρίες η ομάδα αλλά πρέπει να τελειώνει περισσότερο τις φάσεις».

Για τον Ουάρντα: «Θεωρώ ότι αν δέσει με την ομάδα θα βοηθήσει πολύ. Είναι ένας παίκτης που όλοι οι προπονητές θέλουμε να τον έχουμε. Αν καταφέρει να δέσει ψυχολογικά με την ομάδα θα βοηθήσει αρκετά. Ο Ουάρντα δεν έχει θέμα προσαρμογής, είναι επαγγελματίας, αυτό που χρειάζεται είναι ψυχολογία, να δείχνει ότι η ομάδα τον χρειάζεται και ότι είναι σημαντικός».

Για το γεγονός ότι φέτος βλέπουμε δυνατές έδρες: «Θεωρώ ότι όλα τα στατιστικά μας αυτό που βλέπουμε είναι για τα εκτός έδρας. Όταν ήταν ο κορονοϊός δεν είχαμε τα εκτός επειδή δεν είχαμε κόσμο. Η νίκη του Απόλλωνα χθες ήταν πολύ σημαντική, όμως το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ πιο σημαντικό εκτός έδρας κόντρα στην Πάφο. Αν καταφέρει να κερδίσει μπορεί να βλέπει πιο ψηλά. Θα ξεκινήσει να βάζει και πίεση στις άλλες ομάδες. Στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξε ρόλο η έδρα και ο κόσμος».

Για τη νίκη της Ομόνοιας: «Θεωρώ ότι ανακάμπτει, βρίσκει τα πατήματα της, σταματούν οι πειραματισμοί και ο προπονητής αρχίζει να περνά το στίγμα του. Θεωρώ υπάρχει το υλικό, χτες μπήκαν αρκετοί παίκτες ως αλλαγή και βοήθησαν. Αυτό που πιέζει την Ομόνοια είναι γιατί έμεινε πίσω. Είναι σημαντικά τα παιχνίδια που έρχονται. Μέλημα τους είναι να μπουν σίγουρα στην εξάδα. Όταν βλέπεις βελτίωση και όταν έρχονται τα αποτελέσματα και μπεις στην εξάδα η απόσταση από τον 2ο και τον 3ο να μην είναι πολύ μεγάλη. Βλέπουμε από τις κινήσεις των παικτών που βάζει ο Φερέρα τον τελευταίο καιρό να έχει βελτιώσει αρκετά την άμυνα του».

Για τον Κακουλλή: «Έχει πολλά χρόνια να δούμε Κύπριο να είναι έτσι ψηλά. Χαίρομε και για τον Πίττα και τον Κακουλλή. Ειδικά για τον Κακουλλή, τον γνωρίζω από μικρό, είναι ήπιων τόνο, έχει πολύ καλά στοιχεία, εμένα στη Δόξα μου έκανε τη ζημιά. Δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο, είναι πιεστικός έχει αντοχές και αν προσθέσει και άλλα στοιχεία μέσα στο παιχνίδι του θεωρώ ότι θα πάει αρκετά καλά».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασκαλάκης: «Είναι ένα παιχνίδι τελικός... όποια ομάδα μπει με σκοπό την νίκη θα τα καταφέρει»-ThemaSports
07/05 @ 11:00

Δασκαλάκης: «Είναι ένα παιχνίδι τελικός... όποια ομάδα μπει με σκοπό την νίκη θα τα καταφέρει»

Στον Σούπερ σπορτ ΦΜ μίλησε ο παλαίμαχος άσος Δημήτρης Δασκαλάκης

Δεδομένο για Γκαγιέγο!-ThemaSports
05/05 @ 22:00

Δεδομένο για Γκαγιέγο!

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο στο διάστημα που ήταν στην Ανόρθωση, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!-ThemaSports
05/05 @ 17:10

Ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές των αγώνων της 13ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA ημερομηνίας 07/08.05.2024 που έχουν ως εξής:

Για το πρώτο!-ThemaSports
05/05 @ 13:45

Για το πρώτο!

Ρικάρντο Σα Πίντο και Ραν Μπεν Σιμόν θα διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην Κύπρο

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!-ThemaSports
04/05 @ 22:02

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (72 βαθμοί) της ΑΕΚ και κάνει Πάσχα στην πρώτη θέση.

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ