Επανέναρξη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Πρωτάθλημα Νέων Β' Κατηγορίας

Επανέναρξη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Πρωτάθλημα Νέων Β' Κατηγορίας

Σε ρυθμούς 12ης αγωνιστικής, της πρώτης του 2023 μπαίνει το του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β΄ Κατηγορίας.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος, οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

Ο Εθνικός οδηγεί αήττητος την κούρσα με 29 βαθμούς, ακολουθεί με 27 βαθμούς η Ομόνοια 29Μ και στην 3η θέση με 25 βαθμούς βρίσκεται η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Εθνικός διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του Πρωταθλήματος με παθητικό 9 τέρματα και η Ομόνοια 29Μ την καλύτερη επιθετική γραμμή με 41 τέρματα.

Με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας θα φιλοξενήσει τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, εκτός έδρας αποστολές για Ομόνοια 29Μ και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Η Ομόνοια 29Μ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άσσιας και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών την Αλκή Ορόκλινης.

 

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής:

ΜΕΑΠ - ΠΑΕΕΚ

ΑΕΖ - ΘΟΪ Λακατάμιας

Οθέλλος Αθηαίνου - ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Ομόνοια Αραδίππου - Ερμής Αραδίππου

 

Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται με 18 τέρματα ο Βασίλης Κωνσταντίνου (Ομόνοια 29Μ) και ακολουθεί με 11 τέρματα ο Νικόλας Περδίος (Εθνικός Άχνας).

cfa

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άνετη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας για την Παρί Σεν Ζερμέν

Άνετη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας για την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-0 τη Φοντέν Λε Κομ και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.