Μικρός αριθμός εισιτηρίων στα ταμεία του «Τάσος Μάρκου»

Μικρός αριθμός εισιτηρίων στα ταμεία του «Τάσος Μάρκου»

Η Ομόνοια ενημέρωσε πως παρέμειναν 350 εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ.

Η ενημέρωση:

Έχει ολοκληρωθεί η διάθεση των εισιτηρίων για το αποψινό (19:00) εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ΕΝΠ, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έχουν απομείνει 350 εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα του Σταδίου «Τάσος Μάρκου».

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του Σταδίου από τις 17:30

 

Τιμές εισιτηρίων όπως καθορίστηκαν από τη γηπεδούχο ομάδα:

Κανονικό             € 15,00

Μαθητικό           € 10,00

Παιδικό                € 1,00

 

Πληροφορίες Προσέλευσης στο Γήπεδο

Άνοιγμα Εισόδων: 17:30

Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίου εντός του σταδίου.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως τηρούν αυστηρά την ταξιθέτηση και όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών/ταξιθετών.

 

Σημαντικές Πληροφορίες:

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF THEMASPORTS