Καμία άδεια δεν θέλησε να πάρει ο Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ να μπαίνει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιστρέφοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να ξεκουραστεί μετά τον χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, επέλεξε να… σβήσει την τεράστια απογοήτευση ξαναρχίζοντας αμέσως τις προπονήσεις, σε ένα «ριψοκίνδυνο στοίχημα» για μια έντονη αγωνιστική περίοδο, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ο Εμπαπέ σημείωσε «χατ-τρικ» στην Ντόχα εναντίον της Αργεντινής, στον έβδομο αγώνα που έπαιξε σε 28 ημέρες. Την επομένη, εμφανίσθηκε ενώπιον χιλιάδων Γάλλων στην Πλατεία Κονκόρντ και στο «ευχαριστώ» των διεθνών προς τους φιλάθλους, ενώ την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, γιόρτασε ιδιωτικά τα 24 γενέθλια του. Και μία ημέρα αργότερα, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη, επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ για την Ligue 1.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Λιονέλ Μέσι έδωσε στον… εαυτό του δέκα ημέρες άδεια, καθώς ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην Αργεντινή για να γιορτάσει τον υπέρτατο τίτλο, όπως και ο Νεϊμάρ, ο Γάλλος συμπαίκτης του, αρνήθηκε την άδεια που του πρόσφερε η ομάδα του.
«Δεν είναι ιδανικό», επισημαίνει ο Χαβιέρ Φρέτσα, γυμναστής που συνεργάζεται ατομικά με αρκετούς επαγγελματίες παίκτες και προσθέτει: «Δεδομένου του αριθμού των διαδοχικών αγώνων, της έντασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και της γεωγραφικής διαφοράς μεταξύ του Κατάρ και της Γαλλίας, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο».
Πριν από την υποδοχή της Στρασμπούρ, ο Εμπαπέ έχει ήδη παίξει 29 αγώνες από τις 13 Αυγούστου, εκ των οποίων οι εννέα με την εθνική ομάδα.
Πηγή: www.to10.gr
Πέρασε περίπου ένας χρόνος, από τότε που… έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ ο Ζλάνταν Αλομέροβιτς. Τον είχαν επιλέξει ως διάδοχο του Βόσνιου Πίριτς πέρσι το Καλοκαίρι, αλλά τα πρώτα του δείγματα ήταν αρνητικά στα ευρωπαικά ματς, αν και προερχόταν από γεμάτη χρονιά με τα χρώματα της Γιαγκελόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS