Πόλυς Χαραλάμπους

Να σας είμαι ειλικρινής, σήμερα το πρωί διάβασα τις τοποθετήσεις του υπεύθυνου σκάουτινγκ και βοηθού προπονητή της Ομόνοιας, Σίμου Ταραπουλούζη. Μου έκανε εντύπωση, ότι δεν ήταν και τόσο απολογητικός, ούτε έδειξε να αντιλαμβάνεται, πόσο αναξιόπιστη είναι η φετινή ομάδα των πρασίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλούσε λες και το τριφύλλι, βρίσκεται 4-5 βαθμούς μακριά από το ρετιρέ και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2023, θα προσπαθήσει να κάμει αντεπίθεση για να… κατακτήσει την κορυφή.

Ούτε πως η ομάδα βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ούτε πως ακόμα κι αν καταφέρει να μπει εξάδα, δεν θα έχει ουσιαστικό στόχο στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Άγιες μέρες που είναι, προτιμώ να μην σχολιάσω εκτεταμένες κάποιες άλλες χαρακτηριστικές αναφορές του «Ταραπουλού». Μετά την ψεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή Total Green, νιώθω ότι δεν ήταν καθόλου υπερβολικός ο χαρακτηρισμός που του έδωσα πριν κανένα δίμηνο, ότι μοιάζει να είναι «Ιερή αγελάδα» του Παπασταύρου.

Μάλλον γι’ αυτό εμφανίστηκε με τόσο τουπέ (για να μην χρησιμοποιήσω και πιο βαριά λέξη) ενώπιον του Λαού της Ομόνοιας. Τον είχα για άνθρωπο που ήξερε να «εισπράττει» καλύτερα τον παλμό του κόσμου.

Υ.Γ. Διευκρινίζω, ότι δεν μπήκα στην διαδικασία να διαβάσω κανένα σχόλιο Ομονοιάτη οπαδού στα Social Media. Τα παραπάνω αποτελούν καθαρά δικά μου συμπεράσματα. Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού… -ThemaSports
24/04 @ 13:02

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού…

Το ΔΣ της επιτροπής διαχείρισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητά την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο! -ThemaSports
18/04 @ 08:48

Το πικρό ποτήρι και το ηχηρό μήνυμα στον Κίρζη από τον δωδέκατο!

Τους έλουσε κρύος ιδρώτας τους πάντες στον Απόλλωνα, όταν ο Τάνκοβιτς νίκησε από μακρινή απόσταση τον Λεουβενμπέρχ. Θα χρειαστούν τον χρόνο τους, για να το ξεπεράσουν… Ειδικά σε αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας, αν τους έβαζες μαχαίρι χθες βράδυ, δεν θα έβγαζε αίμα.

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!  -ThemaSports
17/04 @ 09:09

ΑΕΛίστας από τα γεννοφάσκια του ο νέος «καπετάνιος»!

Εντός της ημέρας θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στην ΑΕΛ, την προσεχή Τετάρτη (24/4). Εκτός απρόοπτου, θα κατεβάσει συνδυασμό, ο επιχειρηματίας στον τομέα ανάπτυξης γης και ακινήτων, Κώστας Κωνσταντίνου.

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα! -ThemaSports
15/04 @ 10:39

Η κίνηση του Αναστασίου με Παναγιώτη Αντρέου... στέλνει μηνύματα!

O Παναγιώτης Αντρέου είχε κάμει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, με τον Νορβηγό Ρέκνταλ στον πάγκο. Ήταν στις 4 Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ