Themasports

Στις 19:00 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι, με σκοπό να κερδίσει και να κάνει ποδαρικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΛ προέρχεται από μία νίκη απέναντι στην ΕΝΠ με 0-1, κάτι που θέλει να συνεχίσει, ιδίως με την άφιξή της στο «Άλφαμεγα Stadium».  Η Λεμεσιανή ομάδα τη φετινή σεζόν είχε αρκετά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, όπως και τραυματισμούς, κάτι που τη δεδομένη στιγμή την βρίσκει στην 9η θέση με 18 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ έχει έναν αγώνα λιγότερο μαζί με τον Απόλλωνα, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Επομένως, ο κύριος στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού, είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, και να ανέβει στην 8η θέση. Μία νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, θα δώσει σίγουρα ψυχολογία και ανάσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για να μπουν με το δεξί στο 2023.

Ο Γιαννέφσκι από μεριάς του δεν υπολογίζει τους Φιλίπποβιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου,Κασανικλιτς λόγω τραυματισμού, όπως και τον Τσιμπόλα λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα: Μουριέλ, Σάντος, Ντζαλμά, Τεισέιρα, Μπιλοβάρ, Νταβόρ, Μεντόγεβιτς, Μιραλάς, Χάσα, Μακρής ή Σις, Μπεραχίνο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους… -ThemaSports
16/04 @ 11:31

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους…

Αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της ΑΕΛ, την μεθεπόμενη Τετάρτη (24/4). Δεν προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος να «σχηματίσει» συνδυασμό για να διαδεχθεί τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!-ThemaSports
15/04 @ 08:27

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!

Η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας που έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας».

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!  -ThemaSports
14/04 @ 23:10

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!

Πάλεψε, τα έδωσε όλα, όμως η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, που έγινε στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»-ThemaSports
14/04 @ 17:04

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την συμμετοχή ποδοσφαιριστών και μέλη του προσωπικού της ομάδας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Οι Κύπρος Νεοφύτου και Λουίτζι Ντε Λούκας, συνόδευσαν άτομα σε τροχοκάθησμα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ