Πόλυς Χαραλάμπους

Τερμάτισε το εντυπωσιακό σερί 9 νικών του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε στις 5 Οκτωβρίου, ουδείς αμφιβάλει ότι χάρις στην προσωπικότητα και στην σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού που κάνει, η ομάδα της Λευκωσίας, είναι δυνατό φαβορί για να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 4 χρόνια.

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό των γαλαζοκίτρινων για την… αναρρίχηση στην κορυφή, ήταν η σημαντικότατη βελτίωση στην ανασταλτική τους λειτουργία. Κόντρα σε μια πολύ επιθετική ομάδα, όπως είναι ο Άρης, δεν του επέτρεψαν να έχει τόσο μεγάλη παραγωγή φάσεων, όπως στα πλείστα φετινά του παιχνίδια.

Παρότι βγήκαν έξω αναγκαστικά, λόγω τραυματισμών, δυο μόνιμα μέλη του ανασταλτικού μηχανισμού, κατά τους τελευταίους δυο και πλέον μήνες. Αρχικά ο Βούλγαρος Κονσταντίνοφ και με την λήξη του ημιχρόνου ο παρτενέρ του Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, o Γεωργιανός Λάσα Ντβάλι. Στην επανάληψη, ο αντικαταστάτης του Αντρέας Καρό, έκανε ένα καταπληκτικό κόψιμο, αποτρέποντας την δημιουργία κλασικής ευκαιρίας των αντιπάλων.

Αρκετοί ειδήμονες του ποδοσφαίρου ισχυρίζονται ότι τους τίτλους τους… δίδουν οι άμυνες. Δεν έχουν άδικο, όμως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μάλλον σκέφτεται ότι επιβάλλεται να καταστεί πιο παραγωγική η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, για να κατορθώσει να κόψει η ομάδα πρώτο το νήμα τον Μάιο.

Το σημαντικότερο, περιμένει ο Σέρβος κόουτς, ότι θα αρχίσει να «παίρνει» περισσότερα γκολ, από τους επιθετικούς κορυφής. Το είπε με έμμεσο τρόπο στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προτάσσοντας και τις πολλές επιλογές φουνταριστών που έχει η ομάδα του Άρη.

Απέφυγε πάντως να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, κατά πόσον θα ζητήσει από την διοίκηση, να αποκτηθούν δυο επιθετικοί του… κουτιού. Όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, φεύγει για προσωπικούς λόγους (ακουγόταν εδώ και μέρες στα στέκια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ) ο Γερμανός Μπλουμ, ένας παίχτης που «βαπτίστηκε» επιθετικός κορυφής σε μερικά ματς.

Ο Μιλόγεβιτς επικαλέστηκε το επιχείρημα όλων των συναδέλφων του, ότι είναι δύσκολος μήνας ο Γενάρης για μετεγγραφές, σε σχέση με το καλοκαίρι. Όμως, γνωρίζει, ότι για να μην συνεχίσει να τον πιάνει… απελπισία, όταν κοιτάζει την «φαρέτρα» με τους επιθετικούς, εκτιμούμε ότι θα ψάξει να φέρει άλλους δυο, πέραν από τους Κβιλιτάια και Μάριο Ηλία (λόγω κορωνοϊού ήταν εκτός αποστολής χθες).

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ