Πόλυς Χαραλάμπους

Τερμάτισε το εντυπωσιακό σερί 9 νικών του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε στις 5 Οκτωβρίου, ουδείς αμφιβάλει ότι χάρις στην προσωπικότητα και στην σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού που κάνει, η ομάδα της Λευκωσίας, είναι δυνατό φαβορί για να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 4 χρόνια.

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό των γαλαζοκίτρινων για την… αναρρίχηση στην κορυφή, ήταν η σημαντικότατη βελτίωση στην ανασταλτική τους λειτουργία. Κόντρα σε μια πολύ επιθετική ομάδα, όπως είναι ο Άρης, δεν του επέτρεψαν να έχει τόσο μεγάλη παραγωγή φάσεων, όπως στα πλείστα φετινά του παιχνίδια.

Παρότι βγήκαν έξω αναγκαστικά, λόγω τραυματισμών, δυο μόνιμα μέλη του ανασταλτικού μηχανισμού, κατά τους τελευταίους δυο και πλέον μήνες. Αρχικά ο Βούλγαρος Κονσταντίνοφ και με την λήξη του ημιχρόνου ο παρτενέρ του Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, o Γεωργιανός Λάσα Ντβάλι. Στην επανάληψη, ο αντικαταστάτης του Αντρέας Καρό, έκανε ένα καταπληκτικό κόψιμο, αποτρέποντας την δημιουργία κλασικής ευκαιρίας των αντιπάλων.

Αρκετοί ειδήμονες του ποδοσφαίρου ισχυρίζονται ότι τους τίτλους τους… δίδουν οι άμυνες. Δεν έχουν άδικο, όμως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μάλλον σκέφτεται ότι επιβάλλεται να καταστεί πιο παραγωγική η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, για να κατορθώσει να κόψει η ομάδα πρώτο το νήμα τον Μάιο.

Το σημαντικότερο, περιμένει ο Σέρβος κόουτς, ότι θα αρχίσει να «παίρνει» περισσότερα γκολ, από τους επιθετικούς κορυφής. Το είπε με έμμεσο τρόπο στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προτάσσοντας και τις πολλές επιλογές φουνταριστών που έχει η ομάδα του Άρη.

Απέφυγε πάντως να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, κατά πόσον θα ζητήσει από την διοίκηση, να αποκτηθούν δυο επιθετικοί του… κουτιού. Όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, φεύγει για προσωπικούς λόγους (ακουγόταν εδώ και μέρες στα στέκια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ) ο Γερμανός Μπλουμ, ένας παίχτης που «βαπτίστηκε» επιθετικός κορυφής σε μερικά ματς.

Ο Μιλόγεβιτς επικαλέστηκε το επιχείρημα όλων των συναδέλφων του, ότι είναι δύσκολος μήνας ο Γενάρης για μετεγγραφές, σε σχέση με το καλοκαίρι. Όμως, γνωρίζει, ότι για να μην συνεχίσει να τον πιάνει… απελπισία, όταν κοιτάζει την «φαρέτρα» με τους επιθετικούς, εκτιμούμε ότι θα ψάξει να φέρει άλλους δυο, πέραν από τους Κβιλιτάια και Μάριο Ηλία (λόγω κορωνοϊού ήταν εκτός αποστολής χθες).

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!-ThemaSports
26/04 @ 14:51

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!

Τα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-2 στον τελικό Κυπέλλου Κ19 επί της ΕΝΠ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!-ThemaSports
26/04 @ 12:31

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!

Το Orange Shop μετακόμισε στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία και μπαίνει σε νέα εποχή.

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!-ThemaSports
26/04 @ 10:00

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Πήγε κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου χθες στο Δασάκι, για να παρακολουθήσει το παιδί του. Ο 18χρονος (7/9/2005) Ιωάννης Κωνσταντίνου, αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η Β’ ομάδα των γαλαζοκίτρινων κατέκτησε το κύπελλο χθες βράδυ, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ