Οι δηλώσεις του Ανχέλ Κρέσπο στη Cytavision μετά το τέλος του ματς με τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ο Άρης είναι μία δύσκολη ομάδα. Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην φάση του γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι, είμαστε χαρούμενοι γιατί κλείνουμε το 2022 στην κορυφή. Δίκαιο το αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Νιώθω πολύ καλά στο ΑΠΟΕΛ. Δουλεύουμε πολύ καλά. Δεν ξέρω αν είμαι ηγέτης, εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα. Δεν εξαρτάται μόνο από την άμυνα αλλά απ’ όλες τις θέσεις».
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τόμας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 23:36
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
01/08 @ 16:27
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
01/08 @ 09:44
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ και με τη βούλα είναι πλέον ο Φραντς Μπρόρσον, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί την απόκτηση του!
31/07 @ 19:22
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με την προπώληση να φτάνει τις 3000.
31/07 @ 18:10
Ισοπαλία χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ επί σερβικού εδάφους με αντίπαλο την FC Baniyas από τα ΗΑΕ.
31/07 @ 17:03
0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την FC Baniyas, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε φιλικό παιχνίδι.
BEST OF THEMASPORTS