Ο Εμανουέλ Μακρόν πήγε να παρηγορήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά την ήττα της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ και ο σταρ της Παρί δεν του έριξε ούτε... βλέμμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σάλος γίνεται στη Γαλλία με τα πλάνα αμέσως μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ, με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε προς το μέρος του σούπερ σταρ των «μπλε» προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, αλλά ο 23χρονος φορ τον αγνοούσε επιδεικτικά.
Ο Μακρόν τού μιλούσε, προσπαθούσε να τον αγκαλιάσει ή να του δώσει το χέρι, αλλά ο Εμπαπέ δεν του έριξε ούτε βλέμμα. Αντίθετα, όταν πήγε κοντά του, την ίδια στιγμή, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου τού έδωσε το χέρι και αντάλλαξαν ένα μικρό χάδι στο πρόσωπο.
Τα γαλλικά ΜΜΕ κάθε άλλο παρά στηλιτεύουν τον Εμπαπέ για τη στάση του, σε αντίθεση με τον Μακρόν που ακούει τα... εξ αμάξης. Η κίνησή του θεωρείται ως απέλπιδα προσπάθεια να αυξήσει τη δημοτικότητά του σε μια δύσκολη περίοδο για την γαλλική κυβέρνηση.
Ο Μακρόν αρκετά λεπτά μετά και την απονομή επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να μιλήσει στην ομάδα της Γαλλίας. «Ήρθα για να σας ευχαριστήσω. Είχατε την καρδιά, την επιθυμία και την δίψα. Κάνατε εκατομμύρια Γάλλους περήφανους και να ονειρεύονται. Παίξαμε καταπληκτικά και καταβάλατε μεγάλη προσπάθεια. Καταλαβαίνω ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά αύριο αρχίζει μια νέα προσπάθεια και είμαι σίγουρος πως θα χαμογελάσουμε ξανά. Είμαι περήφανος για σας. Ζήτω η Γαλλία!», ανέφερε μεταξύ άλλων, μια ομιλία που επίσης δέχτηκε κριτική ως ακόμη μια προσπάθεια αυτο-προβολής του Γάλλου προέδρου.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Θα αποτελέσει τεράστια βοήθεια για την ομάδα μας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη δηλώνει ο διεθνής επιθετικός Ιωάννης Πίττας, ο οποίος τονίζει πως στόχος της ομάδας μας την Πέμπτη είναι η νίκη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS