Ανδρέας Χρίστου

Προηγήθηκε αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την ΑΡΕΝΑ η Ομόνοια με τον Φερέρα να μην βρίσκει τις λύσεις σε ακόμη ένα ντέρμπι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πράσινοι της Λευκωσίας είχαν καλή εικόνα στα πρώτα στάδια του αγώνα, κέρδισαν τον χώρο του κέντρου, έφτιαξαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν με τον Λανγκ στο 22' όμως στη συνέχεια κάπου τα... έχασαν και μίλησε η υπομονή και η ποιότητα της ΑΕΚ.

Μια 40αρα μπαλιά του Τόμοβιτς από την άμυνα έπιασε στον ύπνο τον Λέζιακς και ο Φαράζ πλήγωσε την Ομόνοια ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που έδειχνε να ανεβαίνει η Ομόνοια δεν είχε τις λύσεις στην τελική προσπάθεια. Στο 80' ήρθε και το γκολ του Λόπες και σκότωσε τις ελπίδες των πρασίνων για νίκη.

Πέρα από κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ η Ομόνοια έδειξε να μην έχει συνοχή και συνέπεια στον αγωνιστικό χώρο ενώ στις ευκαιρίες που έφτιαξε της έλειψε η ουσία και η αυτοπεποίθηση. Ο Φερέρα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να της δώσει ταυτότητα και χαρακτήρα και δεν μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες του όταν καίει η μπάλα.

Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε στην ανατροπή και το τριφύλλι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς. Ο κόουτς του τριφυλλιού είπε το αυτονόητο μετά το παιχνίδι, ότι δεν μπορούν να μιλάνε για τίτλο, όμως με την εικόνα που βγάζουν οι πράσινοι στον αγωνιστικό χώρο είναι δεδομένο πως θα κάνουν μάχη ακόμη και για την είσοδο τους στην εξάδα.

Στο αμυντικό κομμάτι κάθε εβδομάδα πληρώνει τα ατομικά λάθη και παίκτες με εμπειρία όπως Λέζιακς, Γιούστε, Λανγκ δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, στη μεσαία γραμμή ακόμη και ο Χάμπος που εντυπωσίαζε στην αρχή της σεζόν δεν μπορεί να βρει χημεία με τους υπόλοιπους ενώ μεσοεπιθετικά της λείπει η ουσία. Ο Μπρούνο σταμάτησε να είναι καθοριστικός, οι επιθετικοί δεν καθαρίζουν τις φάσεις ενώ ο Λοΐζου που βελτιώνεται δεν έχει πλέον βοήθειες.

Η εικόνα που βγάζουν οι πράσινοι με τον Φερέρα στον πάγκο σαφώς και δεν είναι ικανοποιητική και στο δείγμα των ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια έμοιαζε να είναι στον... αυτόματο. Λάθος διάβασμα του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ, λάθος διαχείριση στο ματς με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Ο προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας είναι μεγάλος και η κριτική δεν αγγίζει μόνο τον Φερέρα και τους παίκτες. Σίμος Ταραπουλούζης και Δημήτρης Γρηγόρη δέχονται δριμεία κριτική για τις επιλογές του καλοκαιριού αλλά και για την επιλογή Φερέρα, την ίδια στιγμή που ο Σταύρος Παπασταύρου παρακολουθεί από την Αμερική χωρίς όμως να εμεμβαίνει σε... ριζοσπαστικές κινήσεις ούτως ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Είναι και πολύς κόσμος που κατηγορεί τον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων για απάθεια μετά το αδιέξοδο στις συζητήσεις με το σωματείο, ένα θέμα που ακόμη παραμένει ανοικτό και ανησυχεί τους Ομονοιάτες.

Το γεγονός ότι για δεύτερη διαδοχική χρονιά οι τριφυλλοφόροι παλεύουν για την είσοδο τους στην εξάδα και είναι εκτός... συζήτησης για τίτλο πληγώνει τον κόσμο που θέλει να δει αντίδραση από τα ψηλά διοικητικά στρώματα και βελτίωση στο χορτάρι.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο-ThemaSports
22/04 @ 19:32

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων! -ThemaSports
22/04 @ 11:54

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων!

Ενημέρωση από την Ομόνοια, για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!-ThemaSports
22/04 @ 09:30

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική και τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ-ThemaSports
22/04 @ 08:23

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ