ΠΑΦΟΣ: Στα αριστερά των πρωταθλητών... όλα δείχνουν Λάνγκα
O Μπρούνο Λάνγκα, είναι προχωρημένες επαφές με την Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στη βάση της έκθεσης γεγονότων και δράσεων που προέβη η Αστυνομία. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων ιδιαίτερα σε ότι αφορά την πηγή προέλευσης των προβλημάτων και ανάλογα διαμορφώθηκαν συγκεκριμένες εισηγήσεις για αντιμετώπιση του φαινομένου στη βάση τεσσάρων πυλώνων:
Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συνάντησης εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με την επιστροφή του Προέδρου της ΚΟΠ στην Κύπρο, στην οποία θα κληθούν, μεταξύ άλλων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εκπρόσωποι των πέντε μεγάλων σταδίων (ΓΣΠ, Στάδιο Άλφαμέγα, Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, ΑΕΚ Αρένα, Παφιακό Στάδιο – Στέλιος Κυριακίδης) και η Αστυνομία Κύπρου.
Οι εισηγήσεις του Υπουργείου θα αποτελέσουν τη βάση για συζήτηση στη σύσκεψη που προγραμματίζεται, ώστε να παρθούν αποφάσεις μεταξύ όλων των συναρμόδιων φορέων. Το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια και αν όλοι αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
tothemaonline.com