Ο Πιρς Μόργκαν, που έκανε την πολύκροτη συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πέταξε το "καρφί του στον Λιονέλ Μέσι σχετικά με τη συμπεριφορά του στο ματς με την Ολλανδία, τονίζοντας πως αν ήταν στη θέση του ο Πορτογάλος σταρ θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ένταση τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία, όσο και στο φινάλε, ήταν τεράστια, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται πολλές στα χέρια.
Η κούραση ήταν μεγάλη, τα νεύρα πολλά και η κατάσταση έκρυθμη, με τον Λιονέλ Μέσι να τα βάζει με όλους. Ο Αργεντινός με τις δηλώσεις του τα έβαλε με τη FIFA, τον διαιτητή Ματέου Λαόθ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λουίς φαν Χάαλ, ενώ δεν γλίτωσε ούτε ο Βέχορστ.
Η συμπεριφορά του Μέσι σχολιάστηκε αρκετά, με τον γνωστό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, που πρόσφατα πήρε την πολύκροτη συνέντευξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να πετάει το "καρφί" του με ποστ στο Twitter.
"Ο Λιονέλ Μέσι προσέβαλε τον διαιτητή, προσέβαλε τον αντίπαλο προπονητή και προσέβαλε έναν από τους αντιπάλους του.
Νομίζω ότι αν ο Ρονάλντο το έκανε αυτό, θα τραβούσε λίγο περισσότερο την προσοχή των μέσων ενημέρωσης", είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας υπονοούμενο.
sport24.gr
«Σαν μάννα εξ ουρανού» ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους τρεις ευρωπαίους μας, Πάφο, ΑΕΚ και Ομόνοια, προκειμένου να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να... «φορτίσουν τις μπαταρίες» τους για το επόμενο ζόρικο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη, πριν την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου, και πάλι λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS