Συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τον συμπολίτη Άρη, με την τεχνική ηγεσία να… πονοκεφαλιάζει για προβλήματα που αντιμετωπίζει με παίκτες.
Οι Φιλίποβιτς και Πάβλοβιτς συνεχίσουν την αποθεραπεία τους και δεν υπολογίζονται για τον Κυριακάτικο αγώνα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κατσανίκλιτς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το τοπικό ντέρμπι.
Ο Μεντόγιεβιτς νιώθει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αύριο και θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Το πιθανότερο θα είναι στην αποστολή.
Διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής υπέστη στη προπόνηση της Δευτέρας ο Κύπρος Νεοφύτου και θα απουσιάσει από τους αγώνες για περίπου 3 βδομάδες.
Ένα αμφίρροπο ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (09/02, 19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 18:54
Εκτός αποστολής για τον αποψινό (19:00) αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση έμεινε ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
08/02 @ 17:57
Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ για το αποψινό (19:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση έκανε ο Μάριος Νικολάου, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.
08/02 @ 11:15
Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση
08/02 @ 11:00
Η ΑΕΛ πρέπει να βγάλει χαρακτήρα κόντρα στην Ανόρθωση και να πάρει μια μεγάλη νίκη
08/02 @ 17:34
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:
08/02 @ 21:27
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS