Για την Κύπρο αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΟΚ, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στην Μεγαλόνησο λόγω άδειας - Άφιξη και πρώτο φιλικό για τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρώτη σειρά προπονήσεων της χειμερινής προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (27.11) στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Κυριακάτικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι. Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί στις 15:45 από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρνακα. Τη Δευτέρα (28.11) στις 14:30 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κόντρα στην Ασντόντ από το Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διεθνείς Ντάντας, Κούρτιτς και Ίνγκασον θα ενσωματωθούν στην ομάδα στην Κύπρο. Στην αποστολή συγκαταλέγεται και ο Μουργκ, κάτι που φαντάζει απόλυτα λογικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση για τον Γενάρη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Ράφα Σοάρες , Σελιμάι, Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μουργκ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Ολιβέιρα , Μπράντον.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση-ThemaSports
16/04 @ 20:31

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ να πετύχουν την υπέρβαση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους 4 του Conference League.

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!-ThemaSports
16/04 @ 20:50

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!

Ένα φινάλε στην σεζόν που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που πίστεψε ο Μεντιλίμπαρ χωρίς να νοιώθει πως ρισκάρει

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…-ThemaSports
16/04 @ 21:47

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

Ποιος είναι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και πώς κατάφερε να αλλάξει τον Ολυμπιακό σε 65 ημέρες; Ο Ινιάκι Μπέα, πρώην παίκτη τους και επί 7 χρόνια βοηθός του, είχε «απαντήσει» από παλιά. Η φιλοσοφία του μέσα από τα λόγια του «παιδιού» του.

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!-ThemaSports
16/04 @ 19:54

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει… ατσαλάκωτος απ’ την Πόλη, ώστε να σφραγίσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Τι έχει κάνει, ωστόσο, στα προηγούμενα παιχνίδια του στην Τουρκία.

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!-ThemaSports
16/04 @ 19:35

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!

Από την έντονη αμφισβήτηση από μερίδα κόσμου, στην αυθόρμητη και καθολική αποθέωση στην OPAP Arena. Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί πυλώνα της σύγχρονης ΑΕΚ!

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!-ThemaSports
16/04 @ 18:57

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ο Φατίχ Τερίμ αναγέννησε τον Μπερνάρ και ο 31χρονος μετατράπηκε μέσα σε περίπου πέντε μήνες, ως ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους, στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ