Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Όνι Βαλακάρι, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Όπως το βλέπουν όλοι, παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο. Θα παίξουμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση».
Για τη φετινή πορεία της Πάφου: «Ειλικρινά πίστευα στην ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Μας αξίζει εκεί που είμαστε. Μένουν πολλά παιχνίδια και έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε».
Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Η συνεργασία μου μαζί του είναι πάρα πού καλή. Μαζί του νιώθω ότι εξελίχθηκα και πήγα στο επόμενο στάδιο. Είναι φανερή η πρόοδος της ομάδας. Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε τους ρόλους μας ο καθένας. Πιστεύουμε στο σύστημα και έχουμε αυτοπεποίθηση με τον Μπεργκ».
Για το πρωτάθλημα: «Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη μέρα που ήρθαν οι ιδιοκτήτες. Αξίζει στον κόσμο. Εμείς έχουμε άλλη νοοτροπία. Βλέπουμε κάθε επόμενο παιχνίδι και κάθε επόμενη προπόνηση. Δεν βλέπουμε κάτι περισσότερο. Αυτό είναι το κλειδί. Αυτό μας έφερε μέχρι εδώ».
Για τους ιδιοκτήτες: «Έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και όραμα. Έβαλαν ψηλά τον πήχη. Δεν είναι εύκολο. Βελτίωσαν το κλαμπ σε κάθε τομέα. Υπάρχει πρόοδος παντού. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια και έχει λαμπρό μέλλον».
Για το αν τον ενοχλεί που μένει κάποτε στον πάγκο: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Όλοι αξίζουν να παίζουν βασικοί. Θέλω εννοείται να παίζω από την αρχή. Όποτε παίζω θέλω να δίνω το 100%. Κάθε βδομάδα παίζουν οι καλύτεροι 11. Έχουμε βάθος και ποιότητα. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε.
Για τον Ζάιρο: «Δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι κοντά στην επιστροφή του».
Για το μέλλον του: «Όλα είναι ανοιχτά. Η Πάφος με στήριξε. Εξελίχθηκα και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ήρθα αγόρι και έγινα άνδρας αυτά τα τέσσερα χρόνια. Έχω στόχους και όνειρα όπως κάθε παίκτης. Η Πάφος ανέβηκε επίπεδο μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στο τώρα».
Για το Μουντιάλ: «Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Θέλω να δω ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Η πρόβλεψη μου είναι ότι η Πάφος θα πάρει το πρωτάθλημα».
Η σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα στο Νιουκάστλ και η εύκολη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νάπολι ήταν τα σημαντικότερα αποτελέσματα της τρίτης μέρας στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, στην οποία οι Ελληνες παίκτες έμειναν αήττητοι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 20:00
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο διάβασε καλά τον Ολυμπιακό και με τους Σούνιτς, Πέπε και Ντράγκομιρ κατάφερε να αποδιοργανώσει το κέντρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
18/09 @ 18:42
Ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους, έβγαλε το καπέλο στους φροντιστές της ομάδας και την όμορφη κίνηση τους στα αποδυτήρια του Καραισκάκη.
18/09 @ 16:05
Η Πάφος με ανάρτηση της ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την άριστη φιλοξενία
18/09 @ 08:48
Απέσπασε τα εύσημα η Πάφος, για το ότι έφυγε χωρίς να χάσει από τον Πειραιά χωρίς να χάσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι έμεινε με δέκα παίχτες από τα μέσα του ημιχρόνου…
18/09 @ 08:56
Ο Νταβίντ Λουίζ μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή με τον Ροντινέι στο Instagram μετά το Ολυμπιακός – Πάφος, αναπολώντας τις μέρες τους στη Φλαμένγκο και το όνειρο του Champions League.
17/09 @ 23:31
Περιχαρής εμφανίστηκε ο Νεόφυτος Μιχαήλ με την ισοπαλία της Πάφου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
BEST OF THEMASPORTS