«Παίξτε για το όνομα μπροστά στη φανέλα και θα σας θυμούνται για το όνομα πίσω στη φανέλα». Το γκράφιτι-μήνυμα που έγραψαν οπαδοί της Ομόνοιας είναι το μήνυμα-σλόγκαν που συνεχίζει να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές στο «Ηλίας Πούλλος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να έχει... ουσία το πιο πάνω μήνυμα για τους νεαρούς και γενικότερα τους Κύπριους ποδοσφαιριστές έγινε αρκετή δουλειά που ξεκινά από την φιλοσοφία της διοίκησης και στη συνέχεια στον επαγγελματισμό και τους στόχους της ακαδημίας.

Η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια παράγει και... προάγει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της, οι προπονητές είναι αναγκασμένοι να δώσουν έμφαση στα τμήματα της ακαδημίας και οι πράσινοι γεμίζουν από γηγενείς ποδοσφαιριστές έτοιμους να ανταποκριθούν στις ψηλές απαιτήσεις.

Η Ομόνοια... έδεσε το μέλλον της με τις τελευταίες ανανεώσεις των συμβολαίων με τους Κακουλλή, Χαραλάμπους να παραμένουν στο «Ηλίας Πούλλος» μέχρι το 2026, ενώ συνολικά μόλις 2 Κύπριοι διατηρούν συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Με την φανέλα των πρασίνων συνεχίζει για τα επόμενα 3 χρόνια και ο έμπειρος πλέον Κωνσταντίνος Παναγή.
Μια ντουζίνα Κυπρίων ποδοσφαιριστών υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασία που προνοεί συνεργασία μίνιμουμ μέχρι το 2025, με τους 7 από τους 12 να έχουν υπογράψει μέχρι το 2026.


Ο Πάρης Ψάλτης αποκτήθηκε τον Μάιο 2021 από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ ο Κούσουλος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας το καλοκαίρι του 2020. Οι δύο προαναφερθέντες είναι οι μοναδικοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο μέχρι και την σεζόν 2023/24. Το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Βενιζέλου ολοκληρώνεται το 2023.

Πέντε ποδοσφαιριστεές υπέγραψαν μέχρι το 2025: Ο Νικόλας Παναγιώτου υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2021, ενώ και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου ο οποίος αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2021 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Οι Ανδρέας Σάββα, και Νκόλας Κυριακίδης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόαιο το 2022 για την επόμενη τριετία, ενώ τον Ιούλιο του τρέχοντας έτους συμβόλαιο τριετίας υπέγραψε και ο Δημήτρης Σπυριδάκης που έγινε κι αυτός επαγγελματίας.



Επτά ποδοσφαιριστές θα είναι... Ομονοιάτες τουλάχιστον μέχρι το 2026. Τον Αύγουστο υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ τον Νοέμβριο... ακολούθησα οι Κακουλλής, Παναγή και Χαραλάμπους. Τα προηγούμενα συμβόλαια των Κακουλλή, Χάμπου και Λοΐζου έληγαν το 2025 και του Πανγή στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι δανεικοί σε ΜΕΑΠ Ανδρέας Ασημένος, Κωνσταντίνος Χρίστου και σε Ομόνοια Αραδίππου Χαράλαμπος Κυριακίδης είναι οι τρεις που συμπληρώνουν την επτάδα με συμβόλαιο μέχρι το 2026. Οι πρώτοι δύο υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ ο Κυριακίδης υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας τον Οκτώβριο του 2021.

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Οθέλλος - Εθνικός-ThemaSports
19/04 @ 21:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Οθέλλος - Εθνικός

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα, ανάμεσα σε Οθέλλο και Εθνικό Άχνας.

Πόλος έλξης ο Τιάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/04 @ 20:28

Πόλος έλξης ο Τιάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Τιάγκο Σάντος Φερέιρα βρέθηκε στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή», για τον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό.

Νίκες για Δόξα και Οθέλλο - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
19/04 @ 21:40

Νίκες για Δόξα και Οθέλλο - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός-ThemaSports
19/04 @ 19:30

Τόσα εισιτήρια στο Οθέλλος – Εθνικός

Συνολικά διατέθηκαν 180 εισιτήρια στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό, για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
19/04 @ 21:12

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (10η πλέι άουτ).

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!-ThemaSports
19/04 @ 17:45

Λεπτά σε Κύπριους... 14 από τους 22 στο Οθέλλος - Εθνικός!

Αρκετοί Κύπριοι πήραν φανέλα βασικού στον αγώνα του Οθέλλου με τον Εθνικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ