Πόλυς Χαραλάμπους

Όταν έμαθαν τα καθέκαστα για τον Φαμπιάνο, αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, οι οπαδοί της Ομόνοιας ανησύχησαν παρά πολύ. Αγαπούν κι εκτιμούν τον Φράνσις Ουζόχο, όμως οι περισσότεροι θεωρούν, ότι δεν σκεπάζει τόσο ικανοποιητικά την εστία, όπως ο Βραζιλιάνος πορτιέρε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επί του πρακτέου όμως, ο Νιγηριανός διεθνής έχει διαψεύσει, όσους κινούνταν στην εν λόγω «σχολή» σκέψης. Η εμφάνιση που θα θυμάται για όλη την ζωή, είναι αυτή με την Μάντσεστερ στο «Θέατρο των Ονείρων».

Δεν είναι υπερβολή, να λεχθεί, ότι κυρίως χάρις στον Φράνσις Ουζόχο, η Ομόνοια δεν ηττήθηκε στο χθεσινό ματς με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ειδικές με τις επεμβάσεις που έκανε ο Αφρικανός, κατά το δεύτερο ημίχρονο…

Η χθεσινή παρουσία της ομάδας, σε μια βραδιά που έκανε… κάποια πειράματα ο Γιανίκ Φερέρα, αν εξαιρεθεί ένα διάστημα στην επανάληψη (μετά τις μαζεμένες αλλαγές) δεν ήταν τόσο ικανοποιητική...

Οι Μπάρκερ και Χούπερ, δυο παίχτες που ήταν καθαρά προσωπικές επιλογές του Λένον, έγραψαν καλό βαθμό απόδοσης στο διάστημα που βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Βοήθησαν σημαντικά για να νιώσουν την επιθετική γραμμή της Ομόνοιας, για κάποιο διάστημα, οι γηπεδούχοι.

Όσο για το… ταβάνι των απαιτήσεων της λαοφιλούς ομάδας, ο βασικός της στόχος, όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία την δεδομένη στιγμή, είναι να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, με την λήξη της κανονικής περιόδου. Απ’ ότι φαίνεται, θα διεκδικήσουν τις δυο (από τις έξι θέσεις) μαζί με ΑΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Αυτούς παίρνει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου – Ένα απρόοπτο-ThemaSports
27/04 @ 21:18

Αυτούς παίρνει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου – Ένα απρόοπτο

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (28/04) αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΙΟΥΜ-ThemaSports
27/04 @ 15:50

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΙΟΥΜ

Ο Σαιντού Αλιούμ είχε μείνει εκτός αρχική ενδεκάδας, από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!-ThemaSports
27/04 @ 10:30

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή, 19:00) για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό-ThemaSports
27/04 @ 09:10

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον Γουίλι Σεμέδο, καθώς κλείνει τα 30 του και η Ομόνοια του έστειλε τις ευχές της.

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ