O ΑΣΙΛ απονέμει τα εύσημα στον αρχηγό του Ηρακλή Γερολάκκου, Ανδρέα Πατέτσα, για το fair play του στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Μακάρειο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ, ο επιθετικός της ομάδας μας Ανδρέας Χρίστου τραυματίστηκε, με τον αρχηγό της ομάδας του Γερόλακκου Ανδρέα Πατέτσα να είναι ο πρώτος που έτρεξε για να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή μας. Ήταν μια κίνηση που ξεχώρισε κατά την διάρκεια του αγώνα στο Μακάρειο και αξίζει ειδικής αναφοράς.
Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Πατέτσα για την όμορφη στιγμή fair play αλλά και την ομάδα του Ηρακλή για τη φιλοξενία.
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Ανδρέα Χρίστου!
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/09 @ 21:00
Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος β' κατηγορίας.
17/09 @ 19:25
Η ανακοίνωση της Δυναμό Περβολιών.
17/09 @ 16:11
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025.
13/09 @ 21:00
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος β' κατηγορίας.
10/09 @ 14:39
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της ερχόμενης Παρασκευής με τους οποίους θα ανοίξει η αυλαία του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025 – 2026.
09/09 @ 16:25
Η ανακοίνωση του Χαλκάνορα για τον δανεισμό του Αντρέα Χατζηευαγγέλου.
BEST OF THEMASPORTS