Άρης: Διπλή προπόνηση και μέσα ο Μουσούντα
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Άρης με το οποίο ενημέρωσε για το σημερινό (07/07) πρόγραμμα προπόνησης της προετοιμασίας στην Αυστρία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ήττα, γιατί είχαμε καλή παρουσία και ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα άτυχο γκολ, το πρώτο, και θεωρώ ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα μας».
Για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Αιχμές να αφήσεις όταν κάτι δεν το λες ευθέως. Όφειλε ο διαιτητής να ελέγξει την τελευταία φάση και αν το έκανε, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Ελέγχθηκε η φάση του πέναλτι της Ανόρθωσης, που νομίζω πως ούτε οι ίδιοι δεν το ζήτησαν. Ξεκαθαρίζω πως δεν έχουν να κάνουν με την Ανόρθωση τα παράπονα, ήταν και εξαιρετική η φιλοξενία».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Μάντζεκ έσφυξε τα δόντια. Σήμερα θα τον δει ο γιατρός για να έχουμε ασφαλή πρόβλεψη. Ο Μιγκελίτο ευτυχώς επανήλθε. Ο Καρλίτος δυστυχώς ταλαιπωρείται ακόμη από αιμάτωμα. Θα δούμε σε ποια αγωνιστική θα εκτίσει την τιμωρία του ο Τιάγκο».
Για το ματς με τον Άρη: «Πολύ ψηλός βαθμός δυσκολίας, όμως παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας. Αδιαπραγμάτευτος στόχος και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ομάδα να παίζει καλά και να μην παίρνει βαθμούς. Θα σπάσει και αυτή η γκίνια».