Νέες δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Πλουτή Αβραάμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την ήττα από την Πάφος FC: «Παιχνίδια υπάρχουν πάρα πολλά μπροστά μας, είναι δεδομένο ότι θα ερχόταν κάποτε και η ήττα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε φέτος που δεν δικαιούμαστε κάτι. Θα έλεγα πως χάσαμε από δικά μας πόδια γιατί αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να διεκδικούσαμε κάτι από το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 15λεπτο, μπήκαμε με πάθος και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι την στιγμή που ήρθε το πέναλτι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Τζάλμα και μας αποσυντόνισε. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καλά. Την είδα εικόνα είχε και το δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε όμως η Πάφος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, δεχθήκαμε ένα σπάνιο αυτογκόλ και δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να αντιδράσουμε και ήρθε η ήττα».
Για τη συνέχεια: «Τους στόχους μας τους έχουμε πει από την αρχή, ότι θέλουμε να είμαστε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε έξοδο στην ευρώπη. Δεν άλλαξαν οι στόχοι μας. Πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να διαχειριζόμαστε τις αποτυχίες. Από σήμερα αρχίσαμε προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μαζι με τις απουσίες και προβλήματα για να πάμε στη Λάρνακα για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Για τον κόσμο: «Ήταν η μαζικότερη προσέλευση των ΑΕΛιστών στο φετινό πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας στήριξε, μας βοήθησε. Να μην απογοητεύεται. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να είμαστε κοντά στην εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».
Για τον Μιραλάς: «Είναι το μεγαλύτερο όνομα στην ομάδα μας. Έχασε κάποιες προπονήσεις την περασμένη βδομάδα, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη. Στην τελευταία προπόνηση είχε ενοχλήσεις το Σάββατο και δεν ήταν σε θέση να παίξει βασικός. Μπήκε στο τέλος για 20 λεπτά για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά και για να αλλάξουμε κάτι από το σκορ αλλά δεν έγινε, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις ξανά. Είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Τζάλμα, που θα τον χάσουμε για τρεις εβδομάδες. Ο Κατσανίκλιτς είναι καλά. Ο Σάντος που είμαι με κίτρινες κάρτες, θα παίξει με την ΑΕΚ και δεν θα παίξει με την Ανόρθωση».
Ένα αμφίρροπο ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (09/02, 19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 18:54
Εκτός αποστολής για τον αποψινό (19:00) αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση έμεινε ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
08/02 @ 17:57
Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ για το αποψινό (19:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση έκανε ο Μάριος Νικολάου, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.
08/02 @ 11:15
Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση
08/02 @ 11:00
Η ΑΕΛ πρέπει να βγάλει χαρακτήρα κόντρα στην Ανόρθωση και να πάρει μια μεγάλη νίκη
08/02 @ 17:34
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:
08/02 @ 21:27
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μάριος Νικολάου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS