Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν σε καλή φόρμα η ΑΕΛ με τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και με την παρουσία του κόσμου της. Όλα αυτά και με τα μαζεμένα προβλήματα που είχαμε, έδειχναν πως θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ. Διαχειριστήκαμε καλά τα προβλήματα, πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια αφιλόξενη έδρα και δίκαια. Τώρα προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».
Ερωτηθείς εάν η ομάδα πάει για πρωτάθλημα: «Νοέμβριος δεν είναι για τέτοιες κουβέντες. Δεν υπάρχουν ούτε τον Νοέμβριο πρωταθλητές, ούτε πρωταθλητές χειμώνα. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό θα κάνουμε και την Πέμπτη απέναντι στην Ανόρθωση. Παρόλο που οι φιλάθλοι μας είναι εκεί, την Πέμπτη θα ζητήσουμε από τον κόσμο μας να κάνουμε ρεκόρ μεσούσης της βδομάδας. Να δείξει ο κόσμος ότι εκτιμά αυτό που γίνεται και δεν τον επηρεάζει η ημέρα. Αν κάποιος έχει γενέθλια να του τα κάνουμε εκεί, αν παντρεύεται να του φέρουμε Παπά. Δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο, για να εξηγούμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίσουμε το γήπεδό μας και να δείξουμε ότι μέσα της βδομάδας μπορούμε να έχουμε πέραν των 5000».
Για τη δουλειά που κάνει ο Μπεργκ και για το βάθος στο ρόστερ: «Υπάρχει πλειάδα καλών παικτών και το αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα ειδικά τώρα που άρχισαν οι απώλειες. Η ομάδα έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και θα δείτε και άλλους παίκτες που έρχονται από πίσω. Απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε τρία παιχνίδια και βάλαμε επτά γκολ. Αυτή η πολυφωνία στο σκοράρισμα βοηθά να γίνεται η δουλειά. Και αμυντικά η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Οι αριθμοί λένε αλήθειες. Είναι ευχάριστο, όμως το πιο σημαντικό σε κάθε ματς είναι οι τρεις βαθμοί».
Μέχρι στιγμής, έχουν εκφράσει δημόσια την άποψη τους, για παραίτηση του Γιώργου Κούμα, δυο ηγέτες ομάδων. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και ο κουμπάρος του, πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/05 @ 16:33
Η Πάφος FC ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια (9000) για την μεγάλη φιέστα του πρωταθλήματος στο «Στέλιος Κυριακίδης», κόντρα στην ΑΕΚ.
17/05 @ 10:00
Σε ρυθμούς φιέστας κινούνται άπαντες στην Πάφο, αφού το βράδυ της Κυριακής (18/05) στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην αρμάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, με τον δημοφιλή Ελλαδίτη τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που θα είναι στη φιέστα, να είναι πανέτοιμοι για να διασκεδάσουν τους χιλιάδες Παφίτες που θα είναι παρόντες στο αυριανό ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ.
16/05 @ 20:00
Η Πάφος έκανε ανάρτηση για τον προπονητή της
16/05 @ 16:19
Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Πάφου, Ροδόλφο Βαζ με ανάρτηση του τοποθετήθηκε για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος.
16/05 @ 11:12
Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου.
16/05 @ 09:54
Δείτε την ανάρτηση της Πάφου
BEST OF THEMASPORTS