Πόλυς ΧαραλάμπουςΜέχρι το ματς με την Ομόνοια, παραμιλούσαμε όλοι για τον Ζάιρο. Ο αρχηγός της Πάφου, έμεινε στα πιτς λόγω τραυματισμού, όμως φροντίζουν οι συμπαίχτες του να μην τον… ψάχνει ο Χέννιγκ Μπεργκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένας από τους παίχτες που κάνει την διαφορά, είναι ο Γουίλι Σεμέδο. Ο 28χρονος διεθνής Καποβερντινός επιθετικός, σε μερικές φάσεις, δείχνει να είναι από… άλλο πλανήτη!
Είναι πολύ καλύτερος, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προφανώς παίζει ρόλο και η παρουσία του Νορβηγού κόουτς στον πάγκο.
Με το χθεσινό επί της ΑΕΛ, έχει φτάσει τα 4 τέρματα σε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τόσα είχε σημειώσει πέρσι, σε 26 συμμετοχές στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.
Απόντος του Ζάιρο, ο «καμηλοπόδαρος» Σεμέδο, εξελίσσεται σε μια από τις δυνατές προσωπικότητες των πρωτοπόρων…
*Το "καμηλοπόδαρος" το σκεφτήκαμε, σε σχέση με το ότι έψει μακριά πόδια ο ποδοσφαιριστής.
Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά η Ομόνοια, για να παραχωρήσει τον Λοίζου στην Χάποελ Τελ Αβίβ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 20:00
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο διάβασε καλά τον Ολυμπιακό και με τους Σούνιτς, Πέπε και Ντράγκομιρ κατάφερε να αποδιοργανώσει το κέντρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
18/09 @ 18:42
Ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους, έβγαλε το καπέλο στους φροντιστές της ομάδας και την όμορφη κίνηση τους στα αποδυτήρια του Καραισκάκη.
18/09 @ 16:05
Η Πάφος με ανάρτηση της ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την άριστη φιλοξενία
18/09 @ 08:48
Απέσπασε τα εύσημα η Πάφος, για το ότι έφυγε χωρίς να χάσει από τον Πειραιά χωρίς να χάσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι έμεινε με δέκα παίχτες από τα μέσα του ημιχρόνου…
18/09 @ 08:56
Ο Νταβίντ Λουίζ μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή με τον Ροντινέι στο Instagram μετά το Ολυμπιακός – Πάφος, αναπολώντας τις μέρες τους στη Φλαμένγκο και το όνειρο του Champions League.
17/09 @ 23:31
Περιχαρής εμφανίστηκε ο Νεόφυτος Μιχαήλ με την ισοπαλία της Πάφου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
BEST OF THEMASPORTS