ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Youssef Amyn
Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ Λάρνακας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι που ήταν ντέρμπι έως και το 45ο λεπτό, την Κυριακή (06/11) η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη πήρε νωρίς προβάδισμα 2-3 γκολ για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 18-12. Οι Ισλανδοί είχαν έναν Γολγοθά μπροστά τους, εντούτοις, μείωσαν σε 25-23 στο 47ο λεπτό με τον Χρίστο Αργυρού να ξεκολλάει την «Κυρία» από τα 25 γκολ και στη συνέχεια να χτίζει και πάλι διαφορά, φτάνοντας στο 52’ στο 30-24.
Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Sabbianco Ανόρθωση να ανοίγει τη ψαλίδα στο σκορ.
Αν στον πρώτο αγώνα ήταν η ευστοχία της κυπριακής ομάδας που της έδωσε τη νίκη στη ρεβάνς οι ομάδες έχασαν περίπου ίδιο αριθμό σουτ, όμως το γεγονός πως οι κυανόλευκοι έκαναν πάνω από 50 τελικές προσπάθειες τους έδωσε τη δυνατότητα να σκοράρουν 36 γκολ και να κερδίσουν και έναν αγώνα που πήγε σε ψηλό σκορ. Η Sabbianco Ανόρθωση είχε 5/5 πέναλτι μετά τα 4/4 το Σάββατο (05/11).
Μετά τα 5 γκολ στον πρώτο αγώνα ο Χρίστος Αργυρού πρόσθεσε άλλα 9 (σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες). Σπίλιακ και Πέλκο έβαλαν από 5. Για τη Haukar ο Ástþórsson έβαλε 9.
Sabbianco Ανόρθωση (Μ. Ευσταθιάδης): Κεσίδης 3, Καράν 2, Εβδοκίμοβ, Μιχαηλίδης 3, Τζ. Αργυρού 2, Σπίλιακ 5, Νούνγκοβιτς, Ζάγια 1, Ξενοφώντος, Χρ. Αργυρού 9, Νικηφόρου 2, Παπακυπριανού 1, Πέλκο 5, Χόγκας 2, Βαλντέζ 1, Κόρι