Σε ακόμη μια συναρπαστική αναμέτρηση, ο τρομερός Χόλγκερ Ρούνε υπέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και κατέκτησε το Paris Masters.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ακόμη ένα φανταστικό παιχνίδι, ο Χόλγκερ Ρούνε επικράτησε 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Paris Masters, υποτάσσοντας τον πολυνίκη του θεσμού!

Στο πρώτο σετ, και με τα games στο 2-1 υπέρ του Τζόκοβιτς, ο Σέρβος κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Δανού και να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια, διατήρησε εύκολα τα δικά του σερβίς και έφτασε στο 6-3 και στο 1-0 σετ.

 
 



Στο δεύτερο σετ, ο Ρούνε ήταν αυτός που πήρε το πρώτο game με τα χίλια ζόρια, ωστόσο στο δεύτερο έκανε το break στο Σερβίς του Νόλε, φτάνοντας στο 2-0 και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ισοφάρισε στα σετ με 6-3.

Στο τρίτο σετ, ο Τζόκοβιτς ανέβασε στροφές, έκανε το break και το 3-1 υπέρ του στα games. Ο Ρούνε ήταν αποφασισμένος να μην πέσει... αμαχητί και αμέσως πήρε πίσω το «σπάσιμο» του σερβίς του για το 3-2. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα πάει στο τάι μπρεικ, ωστόσο στο ενδέκατο game ο Ρούνε έκανε το μπρέικ και το 6-5. Στο τελευταίο γκέιμ, ο Δανός έπειτα από περιπετειώδη τρόπο, με το ένα αβαντάζ να διαδέχεται το άλλο, κατάφερε να πάρει το σετ και ταυτόχρονα να κατακτήσει το τρόπαιο του Paris Masters, κερδίζοντας τον πολυνίκη του θεσμού με 2-1 σετ.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών-ThemaSports
21/05 @ 19:33

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών

Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7 – 12 Ιουνίου), είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου 2024, στη Σμύρνη.

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ-ThemaSports
20/05 @ 16:05

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ

Η περιοδεία των Κύπριων αθλητών και αθλητριών σε μίτινγκ στίβου εκτός Κύπρου συνεχίζεται, αφού αυτή η περίοδος είναι τέτοια που δεν μπορεί να προσφέρει ξεκούραση, από τη στιγμή που κάποιοι χρειάζονται βαθμούς για την άνοδο τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!-ThemaSports
20/05 @ 15:56

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!

Παρά την ατυχία που προέκυψε την τελευταία στιγμή, με τις ακυρώσεις συμμετοχών τής κορυφαίας άλτριας μήκους στον κόσμο Ιβάνα Σπάνοβιτς και του Νο12 στο μήκος ανδρών Τόμπιας Μόντλερ, εξαιτίας τραυματισμών, εντούτοις το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting 2024 συγκέντρωσε και πάλι υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.

Ικανοποιημένη η Κωνσταντίνα Γεωργίου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας-ThemaSports
20/05 @ 15:44

Ικανοποιημένη η Κωνσταντίνα Γεωργίου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

Η Κωνσταντίνα Γεωργίου ήταν εντυπωσιακή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, καθώς κατάφερε με εντυπωσιακό αγώνα να ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και να φορέσει το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ