Γιάννης Ιωάννου

Παιχνίδια με φαβορί και αουτσάιντερ θα διεξαχθεί στο "Στέλιος Κυριακίδης" το βράδυ της Δευτέρας (07/11, 19:00), αφού ο ουραγός Ακρίτας Χλώρακας θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη και ευρωπαία ΑΕΚ, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε σερί ήττες και χρειάζονται... επειγόντως βαθμό ή βαθμούς για να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί, αλλά και για να ανεβάσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους.

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία ματς, η ομάδα του Νταβίντ Μπαντία δικαιούταν κάποιους βαθμούς βάσει της απόδοσης της, αλλά πάντα οι κρίσιμες... λεπτομέρειες ήταν εναντίον της.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος έδωσε μεγάλη έμφαση στο τακτικό κομμάτι αλλά στα "στημένα" στις τελευταίες προπονήσεις, ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική και απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και πιο αποφασισμένη και προσεκτική, για να μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη από έναν ποιοτικό και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Στο αντίπαλο "στρατόπεδο", η νίκη είναι μονόδρομος και κανείς στην ΑΕΚ δεν αποπροσανατολίζεται από τη βαθμολογική θέση του Ακρίτα.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος και ζήτησε απ΄ όλους να τον αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή όπως όλα τα παιχνίδια, θέλοντας προφανώς να προλάβει τυχόν φαινόμενα υποτίμησης ή/και εφησυχασμού, για να μπορέσουν να να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές τους για να ανέβουν στους 19 βαθμούς και να παραμείνουν στην 4η θέση και να μειώσουν ξανά τη διαφορά στους δύο πόντους πόντους από τον 3ο ΑΠΟΕΛ.

Σε σχέση με το εκτός έδρας ματς της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Ρεν, θα κάνει σίγουρα αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, όχιο μόνο για να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά και επειδή θα έχει αρκετές απουσίες.

Σημειώνουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία, Εγγλέζου, Ναούμ, Φαράζ, Σανχούρχο και Τρισκόφσκι, όμως θα έχει και σημαντικές επιστροφές, αφού είναι στη διάθεση του ο Άλτμαν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και τους Ρόμο, Ασάντε και Κάσας, που ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Ρεν, επειδή δεν δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA για τη φάση των ομίλων...

Δευτέρα, 07.11.2022 / 19:00
ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας - ΑΕΚ
Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια από Ακρίτα -ThemaSports
19/05 @ 20:45

Συγχαρητήρια από Ακρίτα

Με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ο Ακρίτας Χλώρακας συγχαίρει την Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία-ThemaSports
19/05 @ 16:48

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία

Όταν ο Άρης για 3η σερί σεζόν αγωνίζεται στο Α' γκρουπ στη Β' φάση του πρωταθλήματος και είναι... σκασμένος γιατί φέτος τερμάτισε 4ος και δεν θα βγει Ευρώπη και όταν η Πάφος - η οποία επίσης αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά στο Α' γκρουπ - κατακτά το κύπελλο με επιβλητικό τρόπο κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, φανερώνει για μία ακόμη φορά τον δείκτη δυσκολίας του λεγόμενου BIG-6 και στο επόμενο πρωτάθλημα για μία θέση στην εξάδα.

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»-ThemaSports
18/05 @ 23:44

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»

Το μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τον τελικό κυπέλλου και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:03

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Η πλέον ιστορική 11άδα της Πάφου από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:37

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος στο 36' προηγείται της Ομόνοιας με 0-2!

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ThemaSports
18/05 @ 20:05

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κορεό υποδέχθηκαν τις φιναλίστ του τελικού κυπέλλου οι οπαδοί της Ομόνοιας και της Πάφου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ