Πόλυς Χαραλάμπους

Έγιναν άσχημα πράγματα στο «Αμμόχωστος» χθες βράδυ. Εντός αγωνιστικού χώρου προς το τέλος και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σολωμού, αλλά δυστυχώς και έξω από το γήπεδο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μερικοί οπαδοί της Πάφου, δεν μπόρεσαν να χαρούν δεόντως την νέα επιτυχία της ομάδας τους, αφού βρήκαν σπασμένα τα αυτοκίνητα τους.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι η… απίστευτη «επίθεση» που δέχεται στα Κοινωνικά δίχτυα, από πρώην παράγοντες και οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Άλλοι τον χαρακτηρίζουν «αλήτη», άλλοι «καραγκιόζη», γενικότερα τον στολίζουν, από χθες βράδυ, με ένα σωρό «κοσμητικά επίθετα».

Του προσάπτουν ότι πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από την κερκίδα (από επίσημα χείλη μας λέχθηκε ότι δεν είναι γι’ αυτόν που λένε ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα), θεωρώντας ότι όφειλε να είναι πιο σεμνός…

Το μόνο που δεν ζητούν από την αρμόδια υπηρεσία της Κυβέρνησης, είναι να απελάσει πάραυτα τον Νορβηγό προπονητή.

Με το συμπάθιο, αλλά νομίζω ότι μερικοί το έχουν… παρατραβήξει με τον πιο επιτυχημένο προπονητή στο νησί, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Πριν δυο χρόνια, κάποιοι άλλοι, τον κατηγορούσαν ότι ήταν υπερόπτης και δεν έδιδε συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, όταν έχανε…

Για να μην θυμηθούμε και τις συμπεριφορές αχαριστίας προς το πρόσωπο του Σκανδιναβού προπονητή, από μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, όταν κατά την περσινή χρονιά «στράβωσε» η πορεία της ομάδας.

Ανεξαρτήτως, αν κάποιοι εξ αυτών τις τελευταίες εβδομάδες, έκαναν κωλοτούμπα, υποστηρίζοντας ότι ίσως να βιάστηκε ο «Αμερικάνος» που τον έδιωξε τον περασμένο Μάρτιο.

Για να το κλείσω, σε τούτο τον τόπο ανοίγουμε το στόμα μας ή πατάμε τα πλήκτρα του κινητού μας τηλεφώνου και «αναθεματίζουμε» επιτυχημένους επαγγελματίες, εντελώς αβασάνιστα και χωρίς πολύ σκέψη.

Όπως εύκολα «πετάμε» ένα respect για ασήμαντα πράγματα, το ίδιο εύκολα «λιθοβολούμε» ασύστολα ανθρώπους σαν τον Χέννιγκ Μπεργκ.

Υ.Γ. Όσο για τον Γκάιθκα Μεντιέτα, που τον κατήγγειλε στην αστυνομία ο Πουρσαιτίδης ότι τον χτύπησε, αν όντως προέβη σε τέτοια πράξη ο αθλητικός διευθυντής της Πάφου, τότε θα πρέπει να «πληρώσει» γι’ αυτήν…   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ