Νέα Σαλαμίνα- ΑΠΟΕΛ 1-3 (22-25, 25-22, 22-25, 22-25)
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πραγματοποιώντας μια πολύ μεστή εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από τη Λεμεσό νικώντας την κυπελλούχο Νέα Σαλαμίνα με 1-3 και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.
Όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τους "γαλαζοκίτρινους" να κατακτούν το πρώτο και το τρίτο δείχνοντας ψυχραιμία στα τέλη τους. Ομοίως και η Σαλαμίνα το δεύτερο.
Νέα Σαλαμίνα (Κ. Αδάμου): Θιέλ, Πέστι, Αντράντε, Σαββίδης Α. , Νικολάου, Παφίτης, Χαραλαμπίδης (λ) (Σαββίδης Στ., Αχιλλέως)
ΑΠΟΕΛ (Γ. Μέλκα): Σλόμιν, Ούσκαρι, Βάναγκς, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Αποστόλου, Παντελή (λ) (Αντωνιάδης)
Στις ρεβάνς θα κυνηγήσουν προκρίσεις οι κυπριακές ομάδες, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 08:09
Το 9ο της συνολικά μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, και 5ο ασημένιο (2-5-2), κατέκτησε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση των 200μ. σε 23.06 (+0,4 μ/δ), κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ την ικανοποιεί, αφού την διατηρεί στις θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο τού Τόκιο.
27/07 @ 22:53
Ασύλληπτος Καραλής! Πέρασε τα 5.92μ., άγγιξε τα 6.11μ. και στη δεύτερη και στην τρίτη του προσπάθεια και κατέκτησε, φυσικά, το χρυσό στο Βαλκανικό. Το θαύμα δεν έγινε… αλλά πλησιάζει!
27/07 @ 16:00
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!
27/07 @ 15:55
Χρυσός ο Αλέξανδρος Γκαμράουϊ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, χάρισε το πρώτο μετάλλιο που έχει κατακτηθεί ποτέ στη σφυροβολία στο ΕΥΟF 2025
27/07 @ 08:21
Με άλμα στα 1.87μ, η Έλενα Κουλιτσένκο χάρισε στην Κύπρο το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Ράιν-Ρουρ 2025!
26/07 @ 23:10
Με μόλις ένα έγκυρο άλμα, αυτό στα 8.07μ., ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου.
BEST OF THEMASPORTS