Έχασε ένα βαθμό, αλλά πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Γήπεδο Δερύνειας η Ανόρθωσις. Στο επίσημο ντεμπούτο του ο κόουτς Γιώργος Πλατρίτης οδήγησε τη «Μεγάλη Κυρία» σε μια πολύ δύσκολη έδρα και άρχισε θετικότατα το 48ο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκειά του με τις δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Η Αναγέννηση έδειξε ότι έίναι πολύ δυνατή και φέτος και θα παλέψει ξανά για τις ψηλές θέσεις.

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο σετ που δικαίωσε τις προσδοκίες. Η Αναγέννηση μετά από σετ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον επικράτησε 29-27 σε 38’. 

Παρόμοια πλοκή είχαν τα δυο επόμενα σετ με την Ανόρθωση να τα κερδίζει με 21-25 σε 33’ και 21-25 σε 29’ ανατρέποντας το σκορ, αφού προηγήθηκε 1-2 σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ξέφυγε με 11-09 και στη συνέχεια 16-13, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Πλατρίτη έμειναν στο κόλπο του σετ όταν μείωσαν στον πόντο 19-18. Η Αναγέννηση επικράτησε με 25-19 σε 31’ και ισοφαρίζοντας οδήγησε το παιχνίδι σε τάϊ – μπρέικ.

Στο πέμπτο καθοριστικό σετ το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο με την Ανόρθωση να καταφέρνει να προηγηθεί 10-12 για να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά της και να κερδίσει 11-15 σε και να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Καραγιάννης, Antonic, Guzz, Κυπριανού, Bramwell, Sinhalenski – Λίμπερο: Παπαϊωάννου, Στέκας – Αλλαγές: Τζωρτζής, Nurettin.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Zηκάκης, Χρυσοστόμου, Senica, Δημητρίου, Glivenko, Viller – Λίμπερο: Αντωνίου, Μιλτιάδους –Αλλαγές: Κοντός, Χριστοφόρου, Σαββίδης, Χατζηφιλίππου.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ