Γιάννης Ιωάννου

Μπορεί να ζορίστηκε στο Β΄ ημίχρονο από την Καρμιώτισσα η ΑΕΛ, αλλά και να... καρδιοχτύπησε στο φινάλε, όμως πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και ατενίζει τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρα από το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, με το οποίο η ομάδα έκανε άλμα στην 8η θέση και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της, κέρδισε ξανά ηρεμία και χρόνο, μέχρι να μπορέσει ο Γιανέφσκι να διορθώσει όσο γίνεται, τις "ανορθογραφίες" του καλοκαιριού σε όλα τα επίπεδα, τις οποίες οι "κίτρινοι" πλήρωσαν ακριβά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η ΑΕΛ δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της και θα ήταν παράλογο να συνέβαινε κάτι τέτοιο από μία ομάδα που... δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν πριν αναλάβει τα ηνία ο Βορειομακεδόνας προπονητής.

Όμως παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει βελτίωση σε ορισμένους τομείς και κόντρα στην Καρμιώτισσα η εικόνα της στο Α΄ ημίχρονο ήταν πολύ ενθαρρυντική. Στην επανάληψη είναι γεγονός ότι η ομάδα προβλημάτισε, το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Γιανέφσκι, με την ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου ότι "μετά το 1-2 μας έπιασε ένας πανικός", να είναι η πιο χαρακτηριστική και να δείχνει ότι οι παίκτες χρειάζονται ακόμα δουλειά και στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας.

Ο ίδιος πάντως, όπως πολύ σωστά είπε μετά το ματς, αυτό που μετράει στην παρούσα φάση για την ομάδα του, είναι να παίρνει τους βαθμούς για να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία και σταδιακά, θα παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο.

Πλέον, στην ΑΕΛ σήκωσαν μανίκια για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (24/10) με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο και στις επόμενες προπονήσεις, ο Γιανέφσκι θα προσπαθήσει να διορθώσει όσα δεν του αρέσαν στο ματς με την Καρμιώτισσα, ευελπιστώντας ότι η ομάδα του θα έχει λιγότερα "νεκρά/προβληματικά" διαστήματα στο παιχνίδι της, για να μπορέσει να φτάσει στο τρίτο σερί τρίποντο που θα της δώσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Βορειομακεδόνας τεχνικός θα έχει και αυτη την εβδομάδα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα έχει και επιστροφές. Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι, έμειναν εκτός αποστολής επτά παίκτες, οι τραυματίες Φιλίποβιτς, Τεϊσέιρα, Σις, Κατσανίκλιτς, Συλβέστρος, καθώς και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Ζντραβκόφσκι και Τσιμπόλα. Επίσης, παραμονές του αγώνα τραυματίστηκε ο Μιραλάς και δεν αγωνίστηκε, ενώ έγιναν αναγκαστικές αλλαγές οι δύο σκόρερ, Τζάλμα και Παπαφώτης!

Ο τελευταίος δήλωσε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και άρα, θα είναι - εκτός απροόπτου - στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ επιστρέφουν οι Ζντραβκόφσκι και Τσιμπόλα που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Από εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις αν κάποιος/οι από τους Μιραλάς, Τζάλμα, Φιλίποβιτς, Tεϊσέιρα, Σις, Κατσανίκλιτς και Συλβέστρος, θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ