Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "Αμμόχωστος", μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την ΑΕΛ, ο προπονητής των "κίτρινων", Τσέντομιρ Γιανέφσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Για δεύτερη φορά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ολόκληρο το επιτελείο και τους παίκτες μου. Η Καρμιώτισσα είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή οργάνωση, τους είδα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολο να βρούμε επιθετικές λύσεις. Το μηδέν στην άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, μας βοήθησε να βρούμε δύο γκολ και να περάσουμε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι έπρεπε να κρατήσουμε την οργάνωση μας. Οι αντίπαλοι ήταν αποφασισμένοι, μετά το 1-2 μας έπιασε ένας πανικός, όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς δεν είναι σωστό να βρισκόμαστε στην επικίνδυνη ζώνη. Θέλω να μοιράσω μπράβο στους παίκτες, είμαι ικανοποιημένος πλήρως, όμως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, το περιμένει και ο κόσμος μας, αλλά το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή, είναι να πάρουμε βαθμούς, να βγούμε από τη δύσκολη θέση και μετά να διορθώσουμε τις γραμμές μας και να γίνουμε πιο δημιουργικοί».
Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα, ειδικότερα μετά το 2-1 που μας έκαναν να νιώθουμε άνετα. Θα δώσω δύο ρεπό στους ποδοσφαιριστές και βλέπουμε την επόμενη πρόκληση».
Για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας: «Ήρθα, μίλησα στα παιδιά και δούλεψα με αυτά, είμαι νέος αλλά ξέρω την ομάδα. Βρήκαμε τα προβλήματα, παίξαμε με την μπάλα κάτω και τα αποτελέσματα μας βοήθησαν να αποκτήσουμε ψυχολογία και να ελπίζουμε για τη συνέχεια».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ανεβασμένο από όλες τις πλευρές. Η λίγκα είναι καλύτερη από το παρελθόν, ήρθαν μεγάλοι παίκτες στο νησί, όμως υπάρχουν εμπόδια για τα παιδιά από την Κύπρο, έτσι ώστε να αναπτυχθούν. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τα παιδιά από εδώ, έτσι ώστε να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα και τον κ. Κετσπάγια, για να φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο. Σε όλες τις ομάδες πρέπει να βρούμε μία ισορροπία μεταξύ των ξένων και των ντόπιων παικτών».
Καλησπέρα σας... ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας κοντράρονται σήμερα το απόγευμα (08/02, 17:00) στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports σας μεταφέρει την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 11:15
Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση
08/02 @ 11:00
Η ΑΕΛ πρέπει να βγάλει χαρακτήρα κόντρα στην Ανόρθωση και να πάρει μια μεγάλη νίκη
07/02 @ 14:33
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.
07/02 @ 10:40
Λάβαμε μηνύματα τις τελευταίες μια-δυο μέρες, ότι παίζει το ενδεχόμενο ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, να αναλάβει υπεύθυνο πόστο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ το προσεχές Καλοκαίρι. Στο σενάριο που κυκλοφόρησε, «μπλέχθηκε» και το όνομα του Κώστα Σακκά, ότι θα έχει ρόλο σκάουτερ…
06/02 @ 14:15
Ανακοίνωση με ξεκάθαρο μήνυμα από την θύρα 3
03/02 @ 08:52
Πάλεψαν περισσότερο τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, η ουσία είναι ότι επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Λάρνακα. Στην επανάληψη, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στην αντίπαλο, να τους κάμει τόσες πολλές φάσεις, όπως στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.
BEST OF THEMASPORTS