Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη-πρόκριση επί τοτυ Π.Ο Αχυρώνας-Ονήσιλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στις 17:00, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου και στο ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς στον πάγκο οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά στην νέα εποχή με τον Σέρβο στην τεχνική ηγεσία.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εστίασε στον τομέα της ψυχολογίας με το που... πάτησε στον Αρχάγγελο και περιμένει αντίδραση στο ματς που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος».
Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ βλέπουν το ματς του κυπέλλου ως αφετηρία αντεπίθεσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Τρίτη 11 Οκτωβρίου / 17:00
ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος - ΑΠΟΕΛ
Στάδιο: N. Papas Group Αμμόχωστος - Επιστροφή
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
Την ώρα που ο Τραμετσάνι και οι παίκτες του συνεχίζουν την σκληρή δουλειά στην Πολωνία, παραμένει προτεραιότητα για την Επιτροπή Προγραμματισμού της ΑΕΛ η απόκτηση επιθετικού από το... «πάνω ράφι».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/07 @ 21:00
Ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία, με αντίπαλο την FK Tarkovo, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-0.
27/07 @ 12:21
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την αλλαγή του αντιπάλου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι
27/07 @ 10:50
Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν απόψε στις 20:00 το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι
25/07 @ 23:55
Δείτε την ανάρτηση του Πιέρου Σωτηρίου στα social media.
25/07 @ 20:20
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την μαζική ανταπόκριση τους κόσμου και τη δεύτερη μέρα στο κάλεσμα τους για βοήθεια στους πυρόπληκτους.
25/07 @ 17:46
Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την προετοιμασία του στη Σερβία με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε υψηλές εντάσεις.
BEST OF THEMASPORTS