Και τώρα, οι δυο τους: Έκλεισαν θέση στον τελικό του Μπιλμπάο η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε με 4-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπόντο/Γκλιμτ και οι δύο... Αγγλίδες θα διεκδικήσουν το Europa League
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Υπάρχει σίγουρα χώρος για βελτίωση, δεν μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».
Για το πως παρουσιάστηκε στην επανάληψη ο Απόλλωνας: «Είναι κάτι που μου άρεσε. Από εκεί και πέρα, δεν μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Μετά κερδίσαμε μέτρα. Από την πλευρά μου ως προπονητής, πρέπει να δουλέψω ότι θεωρώ πως χρίζει βελτίωσης. Πήραμε τη νίκη και προχωρούμε».
Για το αν ο Απόλλωνας θα είναι καλύτερος όταν ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις: «Ελπίζω πως όχι μόνο με το πέρας της Ευρώπης, αλλά μόλις επιστρέψουν όλοι οι παίκτες, ότι θα είμαστε καλύτεροι. Είναι δύσκολο να έρθεις σε αυτή την έδρα και να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω όταν έρθουν και οι άλλοι παίκτες πίσω, να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Οι περισσότεροι παίκτες κουβαλούν το ότι πήραν πρωτάθλημα πέρσι. Είναι νικητές, κουβαλάνε αυτή τη νοοτροπία από την περσινή χρονιά και πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Έχουμε κούραση, όμως αυτοί οι παίκτες παλεύουν μέχρι τέλους. Νομίζω ότι στο μέλλον η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη».