Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμοι για το αποψινό (06/10, 19:45) ιστορικό ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι άπαντες στην Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Κυπριακή ομάδα είναι φυσικά το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Όλοι στο "Ηλίας Πούλλος" το περιμένουν πως και πως και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Ρεαλιστικός στόχος της Ομόνοιας είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να κάνει τη... ζωή δύσκολη στους "μπέμπηδες", οι οποίοι έρχονται "πληγωμένοι" μετά τη συντριβή από τη Σίτι και θέλουν να "ξεσπάσουν" στο αποψινό παιχνίδι, παίρνοντας όχι μόνο τη νίκη, αλλά και με μεγάλο σκορ.

Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να χαλάσουν τα σχέδια της Μάντσεστερ, η οποία αν κρίνουμε από τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά και από το γεγονός ότι δεν έδωσαν τη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο, αλλά στην Αγγλία, ενώ δεν ήρθαν στο νησί μας ούτε καν για προπόνηση, δείχνουν να υποτιμούν την Κυπριακή ομάδα.

Αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της Ομόνοιας αν μη τι άλλο, για να τους στείλουν το μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αποτελέσουν το... "φάρμακο" για τις "πληγές" που προκάλεσε ο διασυρμός από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι και γιατί όχι, να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος που θα γραφτεί στην ιστορία και θα κάνει το γύρο της Ευρώπης.

Ο Νιλ Λένον δούλεψε πολύ τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και στο πνευματικό κομμάτι και ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα της πρεμιέρας με τη Σέριφ, γιατί τότε δεν θα έχουν καμία τύχη, με κίνδυνο το σκορ να "ξεφύγει".

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπασιρού, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, ενώ όπως ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, ο Κασάμα είναι σχεδόν έτοιμος, ενώ εκτός θα είναι και ο Ψάλτης λόγω τραυματισμού. 

Πιθανή ενδεκάδα:

Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Γιούστε, Λέζιακς, Χάμπος, Μιξ, Παναγιώτου, Μπρούνο, Λοϊζου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ