Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε την Τρίτη (04/10) στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για τη χθεσινή νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη. Σε περίπτωση ήττα θα δίναμε τροφή σε κάποιους που δεν πιστεύουν στην ομάδα. Όμως πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Είχαμε πίστη πως θα καταφέρναμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Είναι και θέμα ψυχολογικό και βλέπουμε τη συνέχεια. Στόχος είναι να παραμείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες. Είναι και βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη».

Για το γκολ του Ρουσιά: «Είναι η τρίτη φορά που σκοράρει και επεμβαίνει το VAR. Στην πρώτη αγωνιστική με τον Απόλλωνα, που ακυρώθηκε το γκολ, στην δεύτερη με την ΑΕΛ και έγινε και χθες. Όμως από την επανάληψη φάνηκε πως σωστά μέτρησε το γκολ και μας έδωσε την ώθηση για την συνέχεια. Σημαντικό και για τον Ρουσιά, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και από ίωση».

Για την πίστη που έχει ο Σατσιάς στην ομάδα: «Δουλεύει με τεράστιο πάθος. Και από πέρσι, και στα εύκολα και στα δύσκολα, έδειξε πίστη προς τις δυνατότητές του και στους ποδοσφαιριστές, ακόμα και όταν αμφισβητήθηκε. Πήραμε ρίσκο με την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με την απειρία που θα έχουν. Όταν όμως βλέπεις την ομάδα να βγαίνει στο γήπεδο και να αγωνίζεται με Κύπριους ποδοσφαιριστές, με παιδιά από τις ακαδημίες της, μας γεμίζει πίστη και κάνει τον κάθε Παραλιμνίτη περήφανο. Ευελπιστούμε πως στο τέλος θα καταφέρουμε ένα μικρό θαύμα, βάση των οικονομικών δεδομένων που είχε η ομάδα».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές και πολύ δύσκολες. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και επιστρέφουμε στην έδρα μας για να παίξουμε με την Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε με πίστη και τεράστια θέληση να κάνουμε την έκπληξη και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για την καθυστέρηση στην είσοδο των φιλάθλων: «Υπήρξε καθυστέρηση. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αλλάξουμε και την κουλτούρα μας. Είχαμε βγάλει μία ανακοίνωση από νωρίς. Κάποιοι οπαδοί ήρθαν μετά την έναρξη του αγώνα και κάποιοι δεν είχαν κάρτες φιλάθλου. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το θέμα. Θα πρέπει και ο κόσμος να ακολουθεί τις οδηγίες των ανθρώπων εκεί και να έρχονται λίγο νωρίτερα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»-ThemaSports
22/04 @ 15:27

«Στην ΕΝΠ δεν φτάνει να το λέμε…»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός-ThemaSports
20/04 @ 18:44

Σφράγισε το 3ο εισιτήριο ανόδου η ΕΝΠ, στη Β' και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός

Η ΕΝΠ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία, μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της Πέγειας με 1-4.

Τρίζει η καρέκλα του Κανέδα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ-ThemaSports
15/04 @ 15:18

Τρίζει η καρέκλα του Κανέδα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ

Η εντός έδρας ήττα της ΕΝΠ από τον Διγενή Ύψωνα το περασμένο Σάββατο (13/04) με 1-2 για τη 12η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' ομίλου στη Β' κατηγορία, προκάλεσε απογοήτευση αλλά και έντονο προβληματισμό στους «βυσσινί».

Οι παίκτες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ένωση! (BINTEO)-ThemaSports
20/02 @ 14:18

Οι παίκτες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ένωση! (BINTEO)

Τα 88α γενέθλιά της έχει η Ένωση σήμερα και οι παίκτες της ομάδας, ευχήθηκαν χρόνια πολλά. .

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ για τον τερματισμό της συμφωνίας της με τον... επενδυτή Πάνο Φασουλιώτη-ThemaSports
05/02 @ 12:24

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ για τον τερματισμό της συμφωνίας της με τον... επενδυτή Πάνο Φασουλιώτη

Με ανακοίνωση της η ΕΝΠ, ενημερώνει ότι η συμφωνία με τον Παναγιώτη Φασουλιώτη που είχε ρόλο επενδυτή στους «βυσσινί», τερματίστηκε μονομερώς από τις 10 Ιανουαρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ