Μετά το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων αρχίζει απόψε ξανά η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεχωρίζει, φυσικά, η αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα, κρίσιμη και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση του ομίλου τους, καθώς φαίνεται πως η Μπάγερν έχει... καπαρώσει την πρωτιά.

Ο εδώ και καιρό τραυματίας Ρομέλου Λουκάκου δεν θα είναι ο μοναδικός απών της Ιντερ καθώς ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηρό, που τον ταλαιπωρεί από τις 25/9 και το παιχνίδι της εθνικής Κροατίας με την Αυστρία.

Για την Μπαρτσελόνα υπάρχει πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Κουντέ, Μπεγερίν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σέρτζι Ρομπέρτο,. Δεν υπολογίζονται από τον Τσάβι ούτε οι Αραούχο, Φρένκι ντε Γιονγκ και Ντεπάι.

Η Μπάγερν θα αγωνιστεί με αλλαγές στην εδνεκάδα της εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, όπως δήλωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς κοιτάζει την κρίσιμη αναμέτρηση της Bundesliga με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το Σάββατο. Οι Βαυαροί δεν θα έχουν τους Κίμχ και Μέλερ, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ οι Λουκάς Ερναντέζ και Μπούνα Σαρ είναι τραυματίες.

Οι συναντήσεις των αγγλικών με ομάδες από τη Σκωτία φέρνουν πάντα ίντριγκες. Γι΄ αυτό και στην κλήρωση στο άκουσμα της συνύπαρξης Λίβερπουλ με Ρέιντζερς στον ίδιο όμιλο, υπήρξε ξαφνικά σιωπή. Οι «Κόκκινοι» θα υποδεχθούν τους Σκωτσέζους στο «Άνφιλντ», αναζητώντας μια ώθηση μετά από ένα δυσάρεστο ξεκίνημα της σεζόν. «Πρέπει να βελτιωθούμε, αυτό συμβαίνει μόνο αν αποδώσουμε. Θα προετοιμαστούμε για τη Ρέιντζερς και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι δύο ομάδες συναντιόνται για πρώτη φορά σε διοργάνωση συλλόγων της UEFA, και παρόλο που η ποδοσφαιρική λογική φαίνεται να ευνοεί τη Λίβερπουλ, οι σκωτσέζικοι σύλλογοι είχαν λόγους χαράς σε προηγούμενα ταξίδια στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Σέλτικ (2-0, 1966), τη Χιμπέρνιαν (3-1, 1975) και την Αμπερντίν (4-0, 1980) στις πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις της με ομάδες από τη Σκωτία, αλλά δεν έχει κερδίσει από τότε (2 ισοπαλίες-1 ήττα), με τη Σέλτικ να έχει να παρουσιάσει τη νίκη 2-0 στους προημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA 2002/03.

Επίσης στον 1ο όμιλο, ο Άγιαξ (3 βαθμοί) ενδιαφέρει πρώτα να μην χάσει εντός έδρας από τη Νάπολι (6β.). Μια επιτυχία που θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία σε περίπτωση που η Λίβερπουλ (3 βαθμοί) νικήσει τη Ρέιντζερς.

Tο αποψινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

19.45 Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας COSMOTE SPORT 3HD

19.45 Μπάγερν Μονάχου - Βικτόρια Πλζεν COSMOTE SPORT 2HD

22.00 Λίβερπουλ - Ρέιντζερς COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K

22.00 Άγιαξ - Νάπολι COSMOTE SPORT 5HD

22.00 Πόρτο - Λεβερκούζεν COSMOTE SPORT 6HD

22.00 Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης COSMOTE SPORT 8HD

22.00 Ίντερ - Μπαρτσελόνα COSMOTE SPORT 3HD

22.00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ COSMOTE SPORT 7HD

Πηγή: www.sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απέδρασε από τη Γένοβα και συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Λάτσιο!

Έπιασε εξάδα, έστω και προσωρινά η Λάτσιο! Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και ανέβηκε στην 6η θέση, έχοντας ελπίδες για την Ευρώπη.

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό-ThemaSports
19/04 @ 22:21

Ριβάλντο: Στραβά και μαγικά βήματα σε έναν απρόσιτο χορό

Ένα έργο τέχνης είναι ένα έργο μυστηρίου, ακραίας μαγείας.

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη -ThemaSports
19/04 @ 22:40

Όταν ο Ρεδόνδο «χάζεψε» τον Μπεργκ και όλο τον πλανήτη

Σαν σήμερα, το 2000, ο Φερνάντο Ρεδόνδο υποχρέωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο του όταν στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε...χαζό τον Χένινγκ Μπεργκ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ραούλ. Ήταν απλά μια ακόμα στιγμή υπόκλισης στον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν θρύλος, αν δεν είχε γυάλινα πόδια.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! -ThemaSports
19/04 @ 23:22

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το πιο διάσημο ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

19 Απριλίου 1989: Για πολλούς αν όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές το μισάωρο ζέσταμα πριν μία μεγάλη αναμέτρηση αποτελεί «αγγαρεία», για τον Μαραντόνα όμως ήταν τρόπος έκφρασης. Ο Ντιέγκο μας χάρισε την δημοφιλέστερη προθέρμανση που έγινε ποτέ.

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ