Ο Σεντρίκ Μπακαμπού με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την συνεργασία τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σεντρίκ Μπακαμπού που σημείωσε και τα δύο γκολ του αγώνα, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε στο «Olympiacos TV» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ο επιθετικός από το Κονγκό ευχαρίστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά αλλά και τον Ελ Αραμπί«Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ, όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Ελ Αραμπί που δυστυχώς τραυματίστηκε και τον Βαλμπουενά που έκανε την ασίστ».

Για τον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού είπε«Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχτήκαμε και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει».

Τέλος δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού και την παρουσία του στο γήπεδο: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οπαδούς που μας υποστήριξαν. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν σε όλη τη σεζόν και εμείς θα προσπαθούμε από το γήπεδο να τους κάνουμε υπερήφανους»

 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός-ThemaSports
01/05 @ 17:55

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός

Σε ποιο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν γκολκίπερ τύπου Λιβάκοβιτς; Ένα σενάριο και μόνο υπάρχει...

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα-ThemaSports
01/05 @ 15:30

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

Για το θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ μιλάει ο Ματίας Αλμέιδα στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του, υπογραμμίζοντας ότι τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται ότι θα πεθάνει.

 Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου-ThemaSports
01/05 @ 13:37

Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου που μιλά ανοιχτά για τα πάντα. Γιατί άλλαξε τον Γιοβάνοβιτς, γιατί δε μιλά πλέον με τον Μαρινάκη, η επένδυση, η εξάντληση από τα στραπάτσα.

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα! -ThemaSports
01/05 @ 19:23

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα!

01/05/1988: Ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας σκοράρει ένα απίθανο γκολ, η ΑΕΛ του Γιάτσεκ Γκμοχ νικάει τον Ηρακλή με 1-0 και εξασφαλίζει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία αλησμόνητη Πρωτομαγιά για τους Λαρισαίους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τον Εθνικό και την Προοδευτική μέχρι την Παναχαϊκή και τη Δόξα μέσω Βύρωνα και Καστοριάς: Κοιμώμενοι γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου! -ThemaSports
01/05 @ 19:44

Από τον Εθνικό και την Προοδευτική μέχρι την Παναχαϊκή και τη Δόξα μέσω Βύρωνα και Καστοριάς: Κοιμώμενοι γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ρόδα είναι και γυρίζει. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από αρχής καταβολής του (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) έως και τη σημερινή διοργάνωση της Stoiximan Super League, έχουν συμμετάσχει ομάδες και ομάδες, με κάποιες εξ’ αυτών να έχουν εμφανίσεις-πυροτεχνήματα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι σύλλογοι με μακρά ιστορία που βολοδέρνουν τα τελευταία χρόνια στις μικρές κατηγορίες αλλά … δεν ανήκουν εκεί.

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς-ThemaSports
01/05 @ 12:05

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς

Η "σφραγισμένη" αίσθηση της αποτυχίας στον Παναθηναϊκό για τον Νο1 στόχο του πρωταθλήματος που χάθηκε, το οριακό σημείο μίας πολύ δύσκολης κατάστασης, η μεγαλύτερη "ζημιά" που έγινε επί Τερίμ και οι παίκτες που πρέπει πλέον να στρίψουν το... καράβι πριν πάει στα βράχια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ