Ο Τιάγκο Σίλβα φαίνεται πως έχει στα χέρια του πολλές και διαφορετικές προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τιάγκο Σίλβα προ ημερών έκανε γνωστό ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο Βραζιλιάνος στόπερ με τους Λονδρέζους έζησε μεγάλες στιγμές. Σπουδαίες νύχτες, αλλά και δύσκολα βράδια. Ένα από τα τελευταία που θα έχει να θυμάται είναι η εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 5-0 που είναι και η πιο βαριά για τους «μπλε» του Λονδίνου ever.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει βγει στη… γύρα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Αυτή, όπως φαίνεται θα είναι κάποια από το πρωτάθλημα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Δηλαδή της Βραζιλίας. Όμως, για την ώρα τίποτα και κανένας δεν είναι σίγουρος για την απόφασή του.
Ο Τιάγκο Σίλβα δέχεται ισχυρές πιέσεις από πολλούς συλλόγους. Μερικοί εξ αυτών είναι στην Ευρώπη. Οπότε είναι λογικό να θέλει χρόνο, ώστε να σκεφτεί ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον και την καριέρα του. Αλλά και φυσικά για την οικογένειά του, αφού παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
Οπότε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι και επίσημα γνωστή απόφασή του, όπου δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία πριν κλείσει την σπουδαία καριέρα του! Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπου πολύ δύσκολα πέφτει έξω!
Τιάγκο Σίλβα: Μία ομάδα είναι ήδη ένα κλικ πιο… μέσα στην καρδιά του!
Η Φλουμινένσε είναι μία από εκείνες τις ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Σίλβα. Και αυτή είναι που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η συγκεκριμένη ομάδα έκανε επίσημη κρούση στον Βραζιλιάνο στόπερ και περιμένει από εκείνον είτε να την αποδεχτεί, είτε να την απορρίψει.
Αυτό, όμως, δεν αποκλείεται να πάρει λίγο καιρό, αφού ο ταλαντούχος αμυντικός θέλει να ακούσει και άλλες προτάσεις για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση!
Πηγή: sportsking.gr
Οι ομάδες που κατέκτησαν τους δύο τίτλους στην ποδοσφαιρική περίοδο 2024 - 2025, η Πάφος F.C. και η ΑΕΚ Λάρνακας διεκδικούν την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 10:01
Ο «πιο τρελός άνθρωπος στο ποδόσφαιρο», ο οποίος πέθανε τρεις φορές, έκλεψε έναν πιγκουίνο και επέζησε από έναν «εφιάλτη» στη φυλακή, εξασφάλισε μια νέα θέση εργασίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.
28/10 @ 23:29
Η IFAB ενημέρωσε πως σύντομα θα πέσει επί τάπητος το θέμα του τσεκαρίσματος της δεύτερης κίτρινης κάρτας, προχωρώντας σε αλλαγή του πρωτοκόλλου του VAR, όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της.
28/10 @ 21:37
Με τον Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να βγάζει πέναλτι του Καμάρντα στο 0-0, η Νάπολι βρήκε ένα γκολ με τον Ανγκισά και πέρασε από το «Βία ντελ Μάρε», επικρατώντας 1-0 της Λέτσε.
28/10 @ 21:14
Να το σκέφτεται ο Μίλνερ και να μην μπορεί να το διανοηθεί! Υπάρχει θεότρελο στοιχείο που κατεγράφη στην Premier, τη στιγμή που ο Κωστούλας σκόραρε με την Μπράιτον...
28/10 @ 19:27
Ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει πει πάλι... Ο Λαμίν Γιαμάλ ενημερώθηκε από την Μπαρτσελόνα πως θα ήταν προτιμότερο να μη δημοσιευθεί μια προγραμματισμένη συνέντευξη του, αυτές τις ώρες...
28/10 @ 18:17
Μία ανάσα μακριά από το μεγάλο «come back» του στη Σέλτικ βρίσκεται ο Άγγελος Ποστέκογλου, με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να θεωρείται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπρένταν Ρότζερς.
BEST OF THEMASPORTS