Πόλυς ΧαραλάμπουςΠριν από δυο μήνες, είχαμε αναρτήσει ρεπορτάζ με πληροφορίες ότι ξένο fund που παρουσιάζεται έτοιμο να «ρίξει» κάμποσα εκατομμύρια, για να φτιάξει σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Τσιρείου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι επενδυτές έχουν καταγωγή από την Ελβετία, έχουν ετοιμάσει master plan και αν αναλάβουν την διαχείριση των εγκαταστάσεων, σκοπεύουν να «χαλάσουν» πέραν των 300 εκατομμυρίων ευρώ.
Μόνο 3-4 μέλη του Δ.Σ. του ΓΣΟ έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδια των επενδυτών. Σε κάποια στιγμή, ο πρόεδρος Κυριάκος Τσολάκης, θα πρέπει να θέσει την πρόταση ενώπιον της ολομέλειας.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι υπάρχει νομικά τρόπος, ώστε η συμφωνία που θα κάμει ο ΓΣΟ με τους Ελβετούς επενδυτές να μην αντιβαίνει στους όρους του καταπιστεύματος του δωρητή Πέτρου Τσίρου.
Είναι σημαντικό επίσης να διασφαλιστεί, ότι θα συνεχιστούν να προπονούνται εκεί οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια.
Λόγο στην τελική απόφαση θα έχει και Αρχιεπισκοπή, αφού «ρίζει» με κάποιο τρόπο στην γη και στις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Σταδίου της Λεμεσού.
Ξένοι επενδυτές θέλουν να «ρίξουν» 300 εκατομμύρια στο Τσίρειο!
Ποιος να του το έλεγε του Άγγελου Ανδρέου, ότι μέσα σε διάστημα ενός μήνα, θα έπαιρνε εντελώς καινούργια τροπή η καριέρα του. Τέλος του Αυγούστου, έκλεισε η μεταγραφή του από την ΑΕΛ στην Ομόνοια. Επισήμως είχε λεχθεί, ότι ο 23χρονος Κύπριος εξτρέμ, ήταν εκτός πλάνων του προηγούμενου προπονητή Πάολο Τραμετσάνι…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/10 @ 13:04
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τον αγώνα Super Cup μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας Πάφος FC και της Κυπελλούχου ομάδας ΑΕΚ Λάρνακας.
05/10 @ 22:40
Ολοκληρώθηκε σήμερα (05/10) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων.
05/10 @ 20:57
Κάποιοι οπαδοί της Ομόνοιας τόσο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όσο και με την λήξη του, αποδοκίμασαν τον πρώην ποδοσφαιριστή τους Χάμπο Χαραλάμπους.
05/10 @ 19:27
Οι δηλώσεις του προπονητή της Freedom 24 Krasava ΕΝΥ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας.
05/10 @ 19:17
Μόλις στο 2ο λεπτό του ντέρμπι στην «Αρένα», η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ρούμπιο!
05/10 @ 21:11
Ομόνοια και Άρης έμειναν στο 0-0 στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS