Ο Κασίγιας αρνήθηκε ότι έχει δεσμό με την Σακίρα. Υπάρχει κάτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής που ενώνει τους τέσσερις πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέσσερις άνθρωποι, δύο σχέσεις, δύο οικογένειες και τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σε αθλητικά και σκανδαλοθηρικά Μέσα για να γραφτούν τόμοι ολόκληρη για τη ζωή των Ζεράρ Πικέ - Σακίρα και Κασίγιας - Καρμπονέρο.

 

Οι δύο πρώτοι έμοιαζαν να ζουν ειρηνικά με την Κολομβιανή να έχει βάλει στην άκρη τη σπουδαία καριέρα της για να στηρίξει μετακομίζοντας στην Βαρκελώνη τη ζωή και την πορεία του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Θυελλώδης ήταν και η σχέση των δύο Ισπανών. Ο θρύλος της Ρεάλ έφτασε σε σημείο να κατηγορηθεί από τα μίντια σαν ο "ποντικός" των αποδυτηρίων, δηλαδή αυτός που μετέφερε τα εσωτερικά θέματα των Μαδριλένων στη δημοσιογράφο σύζυγό του.

Τα ζευγάρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Πρώτα ο Κασίγιας με την Καρμπονέρο και τελευταία η Σακίρα με τον Πικέ. Μερικές ημέρες αργότερα ο στόπερ της Μπάρτσα φέρεται να έχει βρει παρηγοριά, ενώ γράφτηκε πως ο πρώην τερματοφύλακας της Πόρτο είναι ζευγάρι με την εκθαμβωτική Κολομβιανή. Κι όλα αυτά για ένα follow κι ένα follow back.

Εν τέλει ο Κασίγιας βγήκε και διέψευσε το σενάριο και το σίριαλ έληξε από τους τίτλους αρχής.

Πάντως, Κασίγιας - Καρμπονέρο και Σακίρα - Πικέ έχουν κάτι κοινό ως ζευγάρια, ερωτευμένοι κατά το παρελθόν και γονείς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του '10 αποτέλεσε για τους τέσσερις κομβικό.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του επίσημου τραγουδιού της διοργάνωσης που ερμήνευσε η Σακίρα έγινε η γνωριμία της με τον Πικέ, ενώ ο Κασίγιας σε live σύνδεση μετά από την κατάκτηση του τροπαίου φίλησε την Σάρα κι έκανε γνωστή τη σχέση τους.

contra.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς-ThemaSports
16/04 @ 14:31

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς

Η σχετική δημογραφική καταγραφή ξεκινάει στη Σουηδία στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, -ThemaSports
16/04 @ 15:09

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι. Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη-ThemaSports
16/04 @ 15:28

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη

Και να χαλάει μία ωραία ποδοσφαιρική σχέση. Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση παίκτη της Λάτσιο βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν-ThemaSports
16/04 @ 16:06

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει σε σοβαρές αλλαγές στην άμυνά της ολοκληρώνοντας εκτός απροόπτου τη συνεργασία της με Βαράν και Μαγκουάιρ.

Τσάβι Αλόνσο: Κέρδισε σαν να ήταν βιντεοπαιχνίδι, το στοίχημα που βγήκε και η ιστορική μετάλλαξη-ThemaSports
16/04 @ 17:03

Τσάβι Αλόνσο: Κέρδισε σαν να ήταν βιντεοπαιχνίδι, το στοίχημα που βγήκε και η ιστορική μετάλλαξη

Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε κάτι που δύσκολα γίνεται αντιληπτό, οι αγώνες συνεχίζονται και είναι μόνο η αρχή.

Βόλφσμπουργκ, αυτή ήταν η 11άδα της ομαδάρας που κατέκτησε τον τίτλο -ThemaSports
16/04 @ 16:25

Βόλφσμπουργκ, αυτή ήταν η 11άδα της ομαδάρας που κατέκτησε τον τίτλο

Πρώτη φορά στην ιστορία της όπως και Λεβερκούζεν. Η Λεβερκούζεν πλέον είναι η τελευταία ομάδα της Bundesliga που κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωτάθλημα. Προηγουμένως ήταν η υπέροχη Βόλφσμπουργκ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ